Playlist

3/07/2017

Kipkop Store: Unelmieni saapikkaat & Alekoodi

Moi. Olen löytänyt unelmieni kengät... nimittäin ylipolviensaapikkaat yhteistyökumppaniltani Kipkop Storelta! Olen ikuisuuden etsinyt ensinäkin kivan näköisiä ylipolviensaappaita, jotka ovat oikeasti pitkävartiset ja plussana tuli kaikki muu: tolppakorot, rypytykset sekä kiiltävä materiaali. Näillä on myös yllättävän mukava kävellä, mutta talvikeleille suosittelen tilaamaan mukaan liukuestetarrat muutamalla eurolla. Nämä Zara tolppakorkoiset ylipolvensaappaat menevät paksumpi pohkeisillekin - testattu! Joten venyvyyttä löytyy, mutta silti pysyvät ylhäällä. Saatavana vain rajoitettu erä, tilaa nopeasti ;)

Toimitusaika ja asiakaspalvelu on erittäin hyvää. Suosittelen Kipkop Storea kaikille  Heiltä löytyy kyseistä mallia myös piikkikoroilla niistä kiinnostuneille. Sekä muita upeita kenkiä ja vaatteita. Sain teille lukijoille myös koodin verkkokauppaan...

Kampanjakoodilla:    CUT5    (5€ ALENNUS MISTÄ VAAN)

Saa 5 euron alennuksen mistä tahansa tuotteesta Kipkop Storen verkkokaupassa. Rekisteröidy VIP-asiakkaaksi ennen ostamista ja syötä koodi ostoskorisivulla kampanjakoodille varattuun paikkaan. VIP-asiakkuuden rekisteröiminen on veloituksetonta ja voit erota jäsenyydestä koska tahansa. Siirry Kipkop Storeen tästä!


Zara tolppakorkoiset ylipolvensaappaat 62,90€ linkki

Lokaatio: GROOM Lohja
© Jesse Kainulainen

Katso myös behind the scenes videot kyseisistä kuvauksista mallisivuiltani Lady Laurenn. Niin kuin huomaatte hiustenvärini on vaihtunut, joten muistakaa seurata mua muuallakin sosiaalisessa mediassa, jotta pysytte mukana muutoksissa!


~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you