Playlist

6/03/2012

U make me happy

Heippa! On ollut mahdottoman kiirettä töiden takia. Onneksi nyt on alkanut niin sanottu kesäloma, voi ainakin puolet ajasta nukkua hahah. Aamuni alkoi töillä klo 10. Töiden jälkeen menin yhden parhaista kavereistani kanssa Bodycompat ja Core-tunneille. Minulla on vieläkin ranne hieman kipeä kaatumisen takia, mutta päätin mennä kokeilemaan. Bodycombathan on taistelulaji ja siinä täytyy lyödä ja potkia miljoona x sekunissa... Tunnin loppuvaiheille asti selvisin mutkitta, mutta sitten rannetta alkoi vihloa kovin enkä todellakaan kunnolla kyennyt punneruksia suorittamaan. Eräs nainen tuli kesken tunnin koputtamaan olkapäähäni. Käännyin katsomaan ja hän osoitti lattialle. Huomasin napakoruni lojuvan siinä. Raju laji tuo combat, ettei korutkaan pysy kiinni. ;D Sen jälkeen jatkoimme "rauhalliselle" Core-tunnille, jossa keskitytään syvimpiin lihaksiin. Ei tainnut ollakaan mistään rennoimmasta päästä, mitä ystäväni Sara-Sofia väitti! Liikkeet olivat todella rankkoja, joihin emme olleet millään muulla tunnilla törmänneet. Siinä välillä naureskeltiin miten emme jaksa, se oli todella rankkaa!! Ne ketkä ovat Aplicon jäseniä, suosittelen kokeilemaan tuota tuntia. :) Ihanaa löytää uusia lajeja. Imoittauduin tässä eräs päivä yhteen tanssiryhmään, josta aion olla shh siihen asti kunnes koe-esiintyminen järjestetään. Oijoij.. 

Huomenna töitä, ylihuomenna töitä, sitä seuraavana päivänä töitä. Kuten kaikki muutkin varmaan ihmettelee minne kesä meni? Ulkona on hyvin kylmä, laitoin jopa pitkästä aikaa villasukat jalkaan. :D Kesäkuu? Toivotaan, että selvitään tästä vaiheesta ja sää lämpiäisi. Hyvää kesälomaa joka tapauksessa jokaiselle!


Hiusasiaa. Tältä värikatastrofilta nämä näyttävät vielä hetken, kun täytyi mennä kokeilemaan miten vaaleat hiukset sopii.. Juu kyllähän näistä tykkään, mutta jotenkin ruskeista diggailen enemmän. Rusketuksen vaaleita vasten huomaa paremmin, mutta tekee minusta hyvin nuoren näköisen. And i don't like that at all. Joten kampaaja-aika värjäykselle on varattu jo ensiviikon perjantaille! Tummat kuulemma sopivat parhaiten. Kun omistan ruskeat silmät, jotkut sanovat että ruskeiden hiusten kanssa ne tulevat parhaiten esille, mutta kun olen nähnyt silmäni monen väristen hiuksien kanssa niin näiden vaaleiden kanssa minun mielestä erottuvat. Mitenköhän on? 

Olen ikionnellinen, kun huomaan miten nämä hiukset ovat kasvaneet viime leikkauksesta. Kukaan muu tuskin huomaa eroa, mutta itse huomaan. Kyllä saan nämä vielä unelma pituuteeni. Tarvitaan vain kärsivällisyyttä ja tehohoitoa. Kävin Sokoksessa törsäämässä hiuksiin 100e, joten eiköhän ne tästä kohene. Mitä mieltä olette? Tummat, vaaleat, mustat, punertavat?

Ajattelin jotain tämän tapaista:


Kun ruskeilla hiuksilla näytin vielä huhtikuussa tältä. 
En osaa sanoa omasta mielestäni kummat sopivat paremmin, kuka osaa? :)
Vaaleat hiukseni ovat enää 5 päivää olemassa. Joten kuvasarja lähtee tästä:

Nautinto
Se tunne, kun rankan liikuntasuorituksen jälkeen saat rentoutua saunassa. Minun sihdilläni joka heitolla vettä meni puolet ohi, mutta löylyt olivat hyvät & tuntui kuin makaisi polttavan auringon alla. Niin kuumaaa. Olen joutunut olemaan erillään saunasta 2 vkoa tatuoinnin takia. Nyt minulla on 2 vkoa aikaa saunoa/käydä solariumissa ennen uutta tatuointia. Tuli mieleeni että on moniakin (ulkomaalaisia), jotka eivät ole eläissään käynytkään saunassa. Mistä he ovatkaan jääneet paitsi! i love sauna. Minkä asteisissa löylyissä te viihdytte?

Sauna_127536672_large~xoxo Laurenn

18 kommenttia:

 1. Noi vaaleet hiukset on kyllä kivat, mutta tummat sopivat sulle paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Tummat ehdottomasti Laura <3 -ida

  VastaaPoista
 3. Tummat ehdottomasti sopii paremmin. Sun rusketus ehkä näkyy vaaleista paremmin, mut tummil hiuksil se rusketus näyttää kans aidommalt, kun oon näitä sun kuvii katsonu nii kun sul on vaaleet hiukset nii rusketus ei oo hieno.
  Eli kannatan tummia hiuksii sulle! Sopii älyhyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat, kun kaikkien kolmen kommentissa "ehdottomasti" sana tulee esiin! :D Minustakin tuntuu että tummat ovat minun juttu :) Kiitos älynpaljon !

   Poista
 4. Tummmat sopivat ehdottomasti paremmin :)

  VastaaPoista
 5. ihanat hiukset! JA LEIGHTON ON PARAS <3

  VastaaPoista
 6. mikä on sun oikea hiustenväri? mä oon luonnollisuuden kannalla :P mutta ruskeat jos pitää nuista päättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus suomalaisen oikea hiustenväri.. Eli maantienharmaa.. :D Sen takia vaalensin, että saisin lähellä omaa sävyäni olevat hiukset jottei tarvitsisi koko ajan värjäillä tyvikasvua, mutta minkäs teet. Olen päättänyt lähteä värjäilemään hiuksia. Kiitos mielipiteestä, ruskeat tulevat :)

   Poista
 7. Vaaleet sopii todella hyvin sulle :) Oot kaunis luonnossa ku näin sut eilen toissapäivänä töissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wooow, wow, kiitos! Kukakohan mahdat olla? ;D

   Poista
  2. Ihan random asiakas vain :) Pikaisesti käytiin autokaupat tekemässä siinä ;)

   Poista
  3. Arvostaisin kovin, jos seuraavalla kerralla jos kassalleni eksyt ilmiannat itsesi ;P Heh ok :)

   Poista
 8. Tummat !! Ja nimen omaan ku sulla on tommonen ruskea iho niin näyttää tummissa paremmilta! :)

  VastaaPoista

talk to me, i won't bite you