Playlist

7/01/2013

Rock The Beach & leopard prints


Heyaaa :)

Kehittelin nopeasti uuden bannerin, kun sain idean koota kollaasin. Mitä mieltä olette? Vai onko yksi kuva simppelimpi banneriksi? Vähän vaihtelua!

Kävin ottamassa viime viikon torstaina leimaa iholle Saya´s Cornerilla Lohjalla. Olin keskiviikkona frendien kanssa Primessä ja meni turhan lujaa, kun päätettiin pilkun aikaa siirtyä Aurlahden rantaan uimaan! Sieltä sitten 6 aamulla nukkumaan pupun viekkuun, mutta enhän siinä kuosissa muistanut laittaa herätyskelloa soimaan. Tatuointi aika olisi alkanut 12:00, nukuin onnellisesti yhteen asti. Katsahdan puhelinta ja huomaan tatuoijalta tulleen tekstiviestin, jossa lukee: "Olet varmaan unohtanut tatuointiaikasi, pitää katsoa joku muu päivä uusi aika." Sain kunnon sätkyn. Soitin hänelle ja kysyin olisiko mahdollista tulla klo 14:00. Hän sanoi että onnistuu ja lupasin ilmestyä studiolle mahdollisimman nopeasti. Kävin ensin tsiigaamassa luonnoksen ja muotoiltiin sitä hetki. Sitten piinapenkkiin. Hakkauksessa ei kulunut tuntia kauempaan, mutta myöhästyin puoli h töistä sen takia. Onneksi ei suututtu :D Olin ehtinyt tatuoinnin kohdalle lisätä puoli h aikaisemmin puudutusainetta, jota ostin liikkeeltä 15€:lla. Helpotti huomattavasti! En ikinä enää tule ottamaan tatuointejani ilman puudutusta, ei joudu kärsiä itku kurkussa. Tosiaankaan ei sattunut melkein yhtään & lopputulos on täydellinen 

Juuri sellainen miksi leopardi tähdet olin kuvitellut että suunnitellut :))



Perjantain & lauantain vietettiin P:n kanssa Rock The Beachissä! Oli upeita bändejä esiintymässä mm. Paramore, A Day To Remember, Apulanta, 30 Seconds To Mars, Rammstein... Paramore & ADTR olivat ehdottomasti mun lemppareita livenä!!!  Jared Leton ääni oli arvaamattakin aivan tajuton. Keikkojen aikana ei keskitytty kuvien/videoiden ottamisiin, koska haluttiin vain nauttia :)




Ainoa kuva, jonka onnistuin ottamaan hahahah. Jared!

Löysin Youtubesta muiden käyttäjien lisäämiä videoita. 


 








Nyt 4 päivää vielä edessä sairaslomaa, kun iski eilen töiden aikana ahdistuskohtaus. Vietin 5 tuntia päivystyksessä, sain kaksi eri kertaa avaavaa ilmaa naamarista ja lääkkeitä. Nyt mulla epäillään astmaa, joten hain aamulla apteekista astmapiipun ja viikon tabletti kuurin. Ei se ole mukava tunne, kun joutuu tehdä töitä hengittääkseen. Mitään muuta en toivo, kun että parantuisin..
Mutta nyt pidetään P:n kanssa leffailta. Vuokrattiin Gone-elokuva, mun tahdosta, koska Amanda Seyfried! Toiseksi leffaksi napattiin The Haunting In Connecticut 2. Eli paljon kauhua ja trilleriä. Toivottavasti en pelästy niin paljoa, että täytyy tarttua astmapiippuun hahahah..

 


~xoxo Laurenn

6 kommenttia:

talk to me, i won't bite you