Playlist

10/14/2013

Beauty Through Broken Glass

Hey...

Kävin Tattoo Nationissa noin pari viikkoa sitten ja toteutettiin mulle pitkä aikainen unelma: rinta tatska. Minulla oli kaksi ideaa tekstiksi, toinen olisi ollut lyhyempi, mutta se ei sopinut. Siitä ei olisi saanut mitään selvää. Mutta olin päättänyt ottaa juuri tämän tekstin & olen erittäin tyytyväinen. Siihen tulee vielä ainakin varjostukset. Kovin mietin pitäisikö siihen tatuoijan ehdotuksesta lisätä koukereoita, mutta en oikein lämmennyt idealle.. Mun mielestä yksinkertaisempi on parempi ja haluan että teksti on se pääasia. Mietiskelen vielä toista ideaa: lasin sirpaleita. Ne sopisivat täydellisesti sanomaan, mutta en ole vielä nähnyt luonnosta mitä tatuoija tarkoitti niillä. Kuun lopussa menen liikkeelle ja tehdään tämä loppuun. Plus! Ystävyys-tatuoinnit parhaan ystäväni kanssa. Me ollaan Jannan kanssa koettu niin paljon ylä-että alamäkiä & aina ollaan pysytty toistemme tukena 100%. On upeeta omistaa ystäviä, joihin voi aina luottaa eikä ne koskaan sanoisi musta mitään pahaa tai loukkaisi tarkoituksellaTuosta rinta tatskan syvemmästä sanomasta: Ei, en ottanut sitä blogini nimestä. :DD Vaan se on 1# lempibiisini nimi (josta tämän blogin nimikin on otettu). Eyes Set To Kill nimisen bändin When Silence Is Broken The Night Is Torn-albumilta (2006). 15 kesäisenä kuuntelin sitä ensimmäistä kertaa ja vieläkin se jaksaa aiheuttaa kylmiä väreitä enkä kyllästy siihen koskaan.Muuta kuulumisia nopeasti. Aloitin burleskitanssin, joka on aivan mahtavaa! Ollaan tehty tuoli-koreografioita ja tanssittu isojen pinkkien puuhkien kanssa. Aloitin myös ystäväni Idan kanssa tankotanssin ja voi hemmetti näitä mustelmia. :D Ollaan niin toivottovomia, mutta kyllä me tästä vielä opitaan... Teen myös PinUp mallihommia, mutta niitä voitte erikseen seurailla facebookin puolella:

~xoxo Laurenn

4 kommenttia:

 1. Hahah ihana olet <3 nyt iskee oikein kirjoitus- poliisi! :D Tarkoittanet koreografioita, etkä koreografeja, he ovat niitä jotka koreografian luovat :P Ja ne on puuhkia, ei puuskia :D Anteeksi, oli ihan pakko korjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahah voi ei.. Ei sitä tule aina 100 prosenttisesti keskittymään oikeinkirjoitukseen, kun päähän juolahtaa aiheita :D Enkä lue tekstejäni jälkeen päin. Mutta kiitos, muutan ne :)

   Poista
 2. Toi banneri on kyl upee! Ihastelin jo facebookissa :D hehheh.

  ps. tahon sut lukee myös mun uuuta blogiani, koska poistan tuon vanhan!!! :)
  http://minskulife.blogspot.se/ < jos kiinnostaa sukeltaa aupair - elämääni uudestaan!

  VastaaPoista

talk to me, i won't bite you