Playlist

10/07/2014

✮ COMEBACK ✮

Viisi kuukautta takaperin kirjoitin blogiini viimeksi, kunnes viikonloppu reissulla olin promotöiden takia Hämeenlinnassa.... Vaihdettiin töiden jälkeen viihteelle ja eksyttiin johonkin Hämeenlinnan baariin. Siellä eräs tyttö bongasi mut ja sanoi, että saisiko hän kysyä jotain. Sanoin tottakai! "Olet sä se rock model voittaja?" Nyökkäsin ja tyttö sanoi, että tunnisti mun rintatatuoinnin tekstistä mut (vaikka tatskasta näkyi vain 1/4 osaa) ja että on lukenut pitkään blogiani sekä toivoisi, että jatkaisin tätä. (Suuri kiitos sinulle inspiraation takaisin tuomisesta, jos nyt luet blogiani) :) Silloin aloin miettimään, että jos Hämeenlinnasta "asti" on eksynyt lukijoita mun blogiin ja tykännyt kovasti niin miksen jatkaisi. Ainoastaan olen miettinyt, nyt kun olen päässyt mediaan yms. mitä haluan itsestäni enää kertoa kaikille, tuntemattomillekin. Koska tämä on vähän niin kuin virtuaalinen päiväkirja mun elämääni.Sitten mietin mitä teen noilla 2012-2013 vuoden postauksilla. Poistaisinko kaikki kirjoitukseni, jotka eivät ole enää ajantasalla, muokkaisinko joka ikistä postaustani, poistaisinko koko blogini ja aloittaisin alusta... Mutta jokaisella on menneisyys. Haluan, että ihmiset näkevät millainen olen ollut ennen tätä malli-saavutustani esimerkiksi. Jos poistan kaiken täältä blogistani, tuntuisi että koko blogin sielu katoaisi. (jopa on deeppiä!) Mitä muutin oli se, että oikoluin melkein kaikki tekstini, koska tuolloin viisitoista kesäisenä kirjoitin helvetin raivostuttavasti "mennääx", "nii", "niinku" etc.

Elämäntilanteeni nyt: Sinkku | Rock Model of The Year 2014 naisvoittaja | Angels&Devils vaatefirman malli/promoottori | Asiakaspalvelija kokopäiväisessä työssä | "Malli" | Burleskitanssija | Yksityiset laulutunnit | Julkkis | Tattoo lover 
Hämeenlinnan keikasta! Olin lauantaina Aulanko Tattoo & Rock Weekendissä. Se oli ensimmäinen A&D keikkani ja mahtava olikin vaikka tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa niin kävijämäärät eivät olleet huipussaan, mutta tunnelma oli! Olin niin ylpeä itsestäni, kun minut jätettiin hetkeksi oman onneni nojaan niin sillä aikaa ehdin myydä yhden paidan kiinnostuneelle heh! Tutustuin uusiin mahtaviin ihmisiin samalla. Tämä on niin mun juttuni  Duunikeikan jälkeen jäätiin Aulangon kylpylään juomaan ja kuuntelemaan Camin sairaan hyvää bändiä nimeltään Night Nurse. Sitten suunnattiin tytsyjen kanssa tsekkaamaan Hämeenlinnan yöelämä. En tiedä onko muille kuinka uutta, mutta siellä baarissa oli kyltti, jossa luki erikoisia juomien nimiä. Muunmuassa: Pikapano ja kimppakivaa. Maistoin molempia, toinen oli pisangi drinkki ja toinen joku shotti. Ihan mielenkiintoisen makuisia. Siellä baarissa oli Pornobileet, joten nimet olivat varmaan sitä varten. Tequilan jälkeen ei kyllä tehnyt mieli juoda enempää, kiitti Heidi. ;) Aamulla lähdettiin Annan kanssa kiertelemään kirppiksiä ja voi jumankauta mitä löytöjä tein! Täytyisi varmaan ottaa kuvat niistä. Löysin valkoisen Ed Hardyn cäpin, kaksi Ed Hardyn tuubitoppia, unelmieni nahkarotsin ja Halloween kuvauksiin paidan. Sen jälkeen suunnatiin kotia kohti, mutta pysähdyttiin Hyvinkäällä vielä aamupalalla klo 15 aikaan haha.
 
Oli pakko saada äidille kuvatodiste. "Äiti tätä et usko ikinä: koskin käärmeeseen ja olin sitä noinkin lähellä!!!!!"
(Pelkään käärmeitä yli kaiken)


Toivottavasti te wanhat lukijani tykkäätte takaisin paluustani & tervetuloa kaikille uusille. :) Tiedän että jotkut ihmiset ovat niin mulkkuja, että tahtovat varta vasten kommentoida jotain paskaa tänne, mutta voin luvata ettei niitä julkaista. Haluan pitää positiivisen ilmapiirin yllä täälläkin. Maailmaan sisältyy muutenkin niin paljon negatiivisuutta, enkä ole ikinä ymmärtänyt sitä jos joku ihminen ei itseään miellytä minkä syyn takia häntä täytyy sitten seurata facebookissa tai blogissa, missä ikinä. Kaikkia ei voi miellyttää enkä tahtoisikaan.


 If you don't have anything nice to say then shut the fuck up.
Jos olet ensimmäistä kertaa eksynyt blogiini niin mallisivuni löydät täältä: Lady Laurenn ja portfolioni täältä: Lady L.


 

~xoxo Laurenn

6 kommenttia:

 1. Haha,täällähän mä! Arvaa kuinka pyörin häpeäflashbackeissä seuraavana aamuna kun muistin että olin sua nykinyt hihasta :D mut kiva kun postasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Mahtavaa, että tulit ilmiantamaan itsesi :D Kerrankin joku uskalsi randomisti tulla puhumaan mulle arvostan. Ei haitannut yhtään! Kiitos kuuluu sulle, että postasin :)

   Poista
 2. Onpa mukavaa kun palasit blogistaniaan! Liityin lukijaksi ihan vasta, olit joskus aikoja sitten kommentoinut jotain mun blogiin ja löysin kommentin kun itsekin tein comebackin yli puolen vuoden tauon jälkeen tuossa hiljattain. :D
  Ps. Todella nättejä kuvia susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! :) Mahdollisesti.. hämäriä muistikuvia hahaha. Hyvä meidän comebackit :D Ja kiitos paljon!!

   Poista
 3. Eikös sun Laura pitäis oppia ottamaan negatiivistakin kritiikkiä vastaan? Toi "älä sano, jossei oo hyvää sanottavaa" - on aika huono motto varsinkin mallille. Toivottavasti et ole niin sinisilmäinen, että luulit aina saavasi vain positiivista palautetta..? ;o Äläkä ota tätä väärin, olet hyvinkin nätti tyttö, mutta kritiikkiä et kyllä osaa vastaanottaa. (mm. poistat negatiiviset kommentit... lapsellista) kaikkien pitäisi saada kertoa mielipiteensä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän pointtisi. Jokaisella on tietenkin oikeus omaan mielipiteeseen, mutta miksi täytyy tahallaan pahoittaa toisten mieltä? Sitä en ole koskaan ymmärtänyt. Juuri "mallimaailmassa" että julkisuudessa täytyy kovettaa itsensä negatiivisten kommenttien kanssa, koska muuten alkaisi muuttamaan itseään toisten mielipiteiden takia, jolloin koko idea katoaa. Otan kritiikkiä vastaan, mutten henkilökohtaisesti. Maailma olisi liian hyvä paikka, jos olisi vain positiivista kritiikkiä. :D Kiitos mielipiteestäsi.

   Poista

talk to me, i won't bite you