Playlist

2/26/2012

Hear my heart beat

Hey, viimeistä hiihtoloma päivää viedään. Loma sujui osaltani oikein mukavasti! Hiukseni värjättiin, juhlittiin ystävien kesken, kävin Flamingo-kylpylässä (ja Jumbossa tuhlasin vaatteisiin taas 90€, mutta kukaan ei lukenut tätä..) & aloitin työt toisessa työpaikassa. Tienasin kahtena päivänä yhteensä 100€, että kyllä kelpasi!


Wanhojentanssitkin on takana ja jalat edelleenkin rakkuloilla tanssimisesta! Esiinnyimme parini kanssa yhtenä päivänä jopa 3 kertaa, oppilaille & opettajille, Lohjantähdessä sekä vanhemmille. Jatkot olivat mitä parhaimmat ja seura sitäkin parempi ;) Oli todella ikimuistoinen tapahtuma. Suosittelen kiinnostuneille lukiota käyville osallistumaan tansseihin, rahaa se vain vie ja paljon!

Kampaajan tekemä, itseni suunnittelema, toteutus maksoi 60€/1 h.
Ostin kampausta piristääkseni 10 kpl timantti vietereitä, jotka asetettiin hiuksiini.

 Haastavimpia asioita wanhojentanssien takia oli päättää oikea ja miellyttävä itse tekemä meikki.
Tälläiseen lopputulokseen päädyin;


Jatkoasuni =)

Muutama päivä sitten tapahtui jotain ennennäkemätöntä = musta lettini is gone. 2 vuotta mustilla hiuksilla, nyt oli aika muutokseen. Yhden värinpoiston jälkeen tulos oli tämän näköinen;

Mutta... värjäsin kolme päivää vaalentamisen jälkeen hiukset vaaleanruskealla värillä
& nämä vaihtoi väriä tummanruskeiksi, melkein mustiksi. Toivottavasti väri haalentuisi muutaman sävyn niin olisin tyytyväinen.
~xoxo Laurenn

4 kommenttia:

 1. Oon uus lukija blogissasi, mutta tykkään kyllä. Hieman toivoisin enemmän tekstiä ja tarkempaa kerrontaa tapahtumista. :) Mutta tykkään kuiteski ! Lisää vaan, lisää vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa & kiitos =) Lisää tekstiä voin ruveta rustaamaan kyllä. Lisää tulee ja kehitän bloggaus taitoja hetki hetkeltä ;) Ps. lisäsin tekstiä, ihan sinua varten!

   Poista
 2. Heti tuli parempi, kun lisäsit tekstiä :) kiitos siis siitä.. Sussa on ihan selkeitä aineksia bloggaajaksi ja varmasti kehitytkin nopeasti. Kiva että kuuntelit lukijan toivetta :) Olisis myös joskus kiva saada yksi bloggaus vaikka päivän vaatetuksestasi ja miten ne valitsit ja miksi juuri ne yhdistelit toisiinsa. Keep going girl !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, olen ikionnellinen noin positiivisesta palautteesta! =) Mukava kuulla lukijan mielipiteitä & lähipäivinä toteutankin tuon päivän vaatetuksen. Kiitos!

   Poista

talk to me, i won't bite you