Playlist

11/21/2013

Mielipiteitä tulevista lävistyksistäni

Palkkapäivän jälkeen olisi suunnitteilla käydä lävistäjällä. Haluaisin vaihtaa läväreideni paikkaa... Olen hieman kyllästynyt madonna huulilävistykseeni ja ajattelin vaihtaa sen medusa lävistykseksi! Madonna antaa mielestäni minulle tyttömäisen lookin & haluan vaihtaa sen katu-uskottavammaksi. Mutta ainoa huoli on, että sopisiko medusa minulle. Lävistäjäni antoi mielipiteensä, että medusa sopii jokaiselle naiselle. Se ei olisi paha paikka turvotakaan, kun vertaa madonnan. Tai sitten mulle tulisi järkyttävät botoxi-huulet...

Minulla olisi muutama idea. Jos pelkästään medusa ei riitä minulle: vertical labret, labret tai jestrum. Muokkailin taidokkaasti kuviani, jotta näkisin miltä nämä lävistyskorut minulla näyttäisi ja jotta tietäisitte mistä lävistyksistä puhun.

Teillä on tasan viikko aikaa kertoa mielipiteitänne tai koittaa kääntää pääni, ennen kuin astun lävistämöön. Mihin kohtaan mielestäsi lävistykset sopisivat minulle? :)

Tein kahdesta eri kuvasta nämä muokkaus versiot:


Ensimmäisenä kuvana on alkuperäinen kuva (nenäkoru ja madonna)


Toinena kuvana on medusan kanssa (nenäkoru ja medusa)


Kolmantena kuvana on vertical labret ilman medusaa (vertical labret ja nenäkoru)


Neljäntenä kuvana on kaikki haluamani sekaisin (medusa, vertical ja nenäkoru)


Ja tämä ei ole edes vaihtoehtona, mutta lisäsin silti!!! :D


sitten eri kuvan kanssa...


Noh, mitäs olette mieltä? :)

Jos ette ole vielä huomanneet olen tehnyt tänne lisää muutoksia: 
Blogini yläreunassa on musiikkisoitin, jonka play-nappulaa painamalla lähtee 10 valitsemaani biisiä soimaan! Jos jotkut tahtoopi kuunnella mun lempi biisejä tai tarvitsee lukemis musiikkia ;)

Pakko tähän loppuun vielä lisätä aivan mahtavan "loma hakemuksen" vaimosta, miehestä tai töistä, miten tuon nyt ottaa... Nauroin noille vaihtoehdoille aivan sumeena :D:D Linkkiin pääsette tästä!


~xoxo Laurenn

15 kommenttia:

 1. Must toi medusa on ihan sika kiva!!! Ei toi vertical labretkaan oo kyl huono mut älä ainakaan ota sit molempia. Et jompi kumpi mun mielestä :)

  T. Abe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielest olis aivan sairaan magee yhdistelmä! Saa nyt nähdä mihin päätyis.. Lävistäjä sanoi että katsotaan ensi viikolla voisko mulle edes laittaa vertical labrettii, huulen suonien takii tai jtn :)

   Poista
 2. ei medusaaa sopii paremmin tuo madonna!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madonna näyttää vain liian girly girlyltä :/ :)

   Poista
  2. nojoo nojaa :) siitä jäi vaa vittumainen arpi naamaan ku halus pois :D

   Poista
  3. Mulla oli alahuulessa lävistys ja mun kasvoissa iho meni umpeen nopeasti. Meikin kanssa ei näy jälkeä & ilman meikkiä on muutakin mitä ei haluaisi naamassa olevan joten ei se haittaa :D

   Poista
 3. Sulle sopii kyl kaikki lävistykset!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enköhän lähde vaan rohkeasti kokeilemaan ;)

   Poista
 4. Ehkä toi medusa, ei todellakaan noita muita!

  VastaaPoista
 5. mä tykkäisin eniten medusa+vertical mutta en ottais nenäkorua ylipäätään kun siitä jää sen verran isompi jälki kun huulilävistyksistä ettei ikinä saa peittoon mulla oli joskus samaan aikaan 2v ajan medusa+snake bites se oli aika hauska yhistelmä.

  My Luxury Life

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisessä kuvassa lukee alkuperäinen, eli minulla on jo nenäkoru :D (+madonna). Nenäkorun aion pitää ja pohdiskelen madonnan vaihtoa medusaan. Madonnasta vaan tulee jäämään iso reikä ihoon, mutta kyllä se siitä :) Mutta luulis ettei nenäkorusta isoa jälkeä jää verrattuna huuleen. Medusa & snake bites... kuulostaa mielenkiintoiselta, onko sulla kuvaa blogissasi? Olisi kiva nähdä :) p.s. saiko medusan reikää piilotettua helposti, silloin kun sen otit pois?

   Poista
 6. pystyykö sulle laittamaan spostia? :-)

  VastaaPoista

talk to me, i won't bite you