Playlist

12/20/2013

First Underwear Shoots

Kotiuduttiin jo lauantaina Suomeen, mutta en ole postannut vielä, koska lomakuvat on kolmessa eri paikassa: P:n puhelimessa, mun puhelimessa & kamerassa. Joten menee vielä hetki, että saan Jordanian reissusta kirjoitettua :D Mutta tulossa on. 

Nyt on pakko hehkuttaa. Eilisen jälkeen omistan 8 tatuointia. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Kuvia otan heti, kun nämä 3 ovat hieman parantuneet! Mutta voin kertoa, että itku oli yhdessä tatskassa lähellä... Jos joku ei ole lukenut aikaisemmin niin mun sormiin hakattiin kaksi pientä tatskaa & rintatextiin varjostukset. Luovuin kokonaan madonna-lävistyksestä. En enää tykännyt siitä. Nyt odotan hetken, jotta voin olla varma haluanko sen medusa-lävistyksen.. Himottais kyllä.

Mulla on miljoona postaus ideaa, mutta aikaa jää koneella oloon vain töissä ja en ole laittanut tarvittavia kuvia/videoita muistitikulle. Suunnitelmissa kirjoittaa esimerkiksi tankotanssi harrastuksesta, tatskoista, Jordaniasta ja lisätä ehkä yksi lauluvideoni... Mutta ei hätää kuvista! Olin viime viikolla elämäni ensimmäisissä alusvaatekuvauksissa ja sain niistä kuvat heti seuraavana aamuna.Olin Kaapelitehtaalla Pinup Studiolla Marikan kuvattavana. Satoi kaatamalla, joten onneksi en ollut kuluttanu hiuksien laittoon sekuntiakaan, koska ne olisivat kuvauspaikalla olleet pilalla. Aloitin studiolla sitten kihartamaan hiuksiani ja korjailin meikkini. Ensimmäisenä otimme kuvan normi lookistani, jotta mallitoimiston sivuilla olisi myös kuva, jossa en ole pinup. Siinä kuvassa on vain se madonna läväri vielä.. en tiedä haittaako se. Ensimmäisessä virallisessa lookissani mulla oli leopardi kuosinen yömekko, korkkarit ja panta. Niistä kuvista huomaa selkeästi, että mua jännitti aluksi aivan superisti. Toiseen lookkiin laitoin maailman ihanimman korsettini. Hyvä kun kuvaaja neuvoi minua asennoissa ja yksi oli sellainen jossa piti istua, mutta nostaa jalat kohti kattoa niin kroppa alkoi täristä. Onneksi tärinä ei kuvissa näy :DD Meikkasin itse jokaisen lookkini. Kolmanneksi lookiksi olin valinnut joulu-aiheen. Löysin New Yorkerista ihanat hepenet niihin. Joulu kuvissa on eniten lemppareitani, koska siinä vaiheessa uskaltauduin antamaan eri ilmeitä, josta kuvaajakin oli iloinen. Marika sanoi, että olen ihan kuin joku Glamour-malli hih. Ja että minusta voisi tulla mitä vaan, jos mua treenauttais mallihommissa. Se palaute oli uskomatonta uskoa! Kuvauksista jäi todella hyvä mieli. Lisäsin lopputuloksia alemmas.

 

Tähän on hyvä lopettaa. :) Kerro mikä oli lemppari otos mielestäsi! En julkaise p*skoja kommentteja. Olen normaalin kokoinen nainen kropaltani & ylpeä siitä. Rauhallista Joulua lukijoilleni, jos en ehdi enää kirjoitella. 

Käsitellyt kuvat löytyvät Lady Laurenn PinUp-albumistani!

~xoxo Laurenn
 ♛ Ronnie is the King ♛ 

 

10 kommenttia:

 1. Mielestäni 10. kuva on kaunis, herkkä ja korostaa luonnollista kauneuttasi. Hyvää Joulua sinulle! t. olavi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Olavi. Hyvää Joulua sinullekin!

   Poista
 2. Hirmu nättejä kuvia susta! ;u;

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää et ei mulla olis pokkaa mennä tollasiin kuviin :) Hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä saa hyvän itsetuntobuustin, suosittelen :) Kiitos!

   Poista
 4. mahtava asenne sulla!

  VastaaPoista

talk to me, i won't bite you