Playlist

4/25/2012

My Wednesday

Kiinnostuneet, olen nykyään fashionlist.com:issa!!
Siellä voi seurailla. Linkki oikealla palkissa.

Aamuni alkoi ihanasti. Herättyäni katsoin ikkunasta pihalle & aurinko jo paistoi. Käsittämätöntä, kesä on tulossa! :) Unelmoin jo biitsikeleistä, kesävaatteista, veneilystä, auringonotosta, mehujään nauttimisesta, kesätöiden tuottamasta rahasummasta etc.

Porukkani kertoivat eilen vuokranneensa meille kesälomalle kahdeksi viikoksi oman mökin Hangosta !
Voi kun vain saisi pidettyä viikon lomaa töistä, muttei taida onnistua... Töissä ollut yllättävän rento päivä. Olen vain surffaillut netissä ja löytänyt mitä upeimpia nettikauppoja. Toimistotöiden jälkeen tosiaan työpalaveriin ja siinä meneekin koko ilta. Olimme eilen tilanneet ystäväni Johannan kanssa meille vappuasusteet ja posti ilmoitti niiden jo tänään saapuneen! Pelkäsin että saataisiin ne vasta vappuaattona. Onneksi toisin kävi. Ja kotiin päästyä ne pääsevät sovitukseen. ;) En paljasta vielä mitään, pysyy maanantaihin asti yllätyksenä. Vapusta toivon tulevan ikimuistoinen & että säästyisi suurimmilta draamoilta.. Mutta olen jo ihan vappu fiiliksissä. Olen tylsistynyt, jutelkaa & kyselkää jos on esittää minkäänlaisia kysymyksiä! :)

385144b1_large

Aww yksi hellyyttävimmistä lastenelokuvista, jonka tiedän.

Huomenna en ehdi luultavimmin ehdi kirjoittaa, joten huomisesta; Käyn viemässä ystävättärelleni sen oman vappuasusteen & menen bodycompat- ja zumbatunneille. Kaikki ystäväni eivät tienneet mitä on bodycompat niin tässä esimerkkiä. :)

IMA GONNA KICK YOUR ASS~xoxo Laurenn

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olen kesälomaan asti arkipäivät työssäoppimassa Lohjan Matkailu Infossa & viikonloppuisin kaupankassalla apsilla. :)

   Poista
 2. Bodycombat on parasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kaikki tunteet purkaa & huolella ;)

   Poista
 3. Missä ja miten aiot juhlia vappua :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräällä hyvällä ystävälläni omalla porukalla :) Tai saattaa olla, että käväistään toisissa juhlissa, kun on kutsuttukin!

   Poista

talk to me, i won't bite you