Playlist

4/19/2012

Sun is up

Torstai päiväni on ollut erittäin kiireistä, välillä tuntuu että täytyy alkaa hidastamaan.. Suoraan töistä suuntasin Aplicolle bodycompat -ja zumbatunnille. Ehdin juuri tunnin viettää kotona. Kuudessa viikossa minun täytyy käydä joka viikko neljä kertaa Aplicossa, koska kävijöiden kesken, jotka käyvät tarpeeksi monta kertaa liikuntakeskuksessa osallistuvat matkalahjakortin arvontaan. Jäisi solkku vähemmälle.. hih! Bodycompat 45 min oli aivan kamalan rankkaa, en ymmärrä miten se ottaa niin pahasti voimille vaikka normaalia paremman yleiskunnon omistan juoksun/tanssin yms ansiosta. Annoin itsestäni 110% sillä tunnilla. Sain purkaa kaiken pahanoloni. 45 minuutin jälkeen olin lopen uupunut, mutta olin päättänyt jääväni vielä toiseksi 45:ksi minuutiksi Zumbaan, joten jäin. Zumba ei ole minulle niin rankka. Liikkeet kumminkin jos teen täysillä enkä löysäillen niin sekin ottaa voimille! Mutta se fiilis tunnin jälkeen ja kun lopputuloksen huomaa.

i love this


Tänään töissä oli erittäin kiireistä. Puhelin soi jatkuvasti, sähköposteja ja varauksia sateli.
On se vain niin rentoa istua koko työpäivä tietokoneen äärellä. Opin joka päivä jotain uutta! Matkailupalvelukeskus on todella monipuolinen työssäoppimis paikaksikin, suosittelen.
Hämääntykää toimisto-tyylistäni !

Jokainen tekee virheitä, halusi tai ei.
Teot voi korvata, mutta sanoja ei.
Elämässä rakastuu, pettyy ja oppii luottamaan muihin.
Anna anteeksi muiden tekemät virheet, koska olet niitä itsekin tehnyt.
 Luota ihmisiin, joille olet tärkeä. Rakasta niitä, jotka saavat sinut hymyilemään.
Ole oma itsesi, sinua rakastetaan juuri sellaisena kuin olet.
Nauti elämästäsi, koska toista elämää et tule koskaan saamaan.

Taisin innostua hyödyntämään järkkärini zoomia..
Toivottavasti annatte anteeksi.

~xoxo Laurenn

4 kommenttia:

 1. Miten joku voi osata tehdä noin täydelliset ja symmetriset "kissarajaukset"?!?! Mulla menee aina vähintään toisessa silmässä se häntä ihan vinkkeliin!=D

  Oot todella kaunis ja sulla on kiva blogi!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että vuosien harjoittelulla! :D Kissarajauksista on tullut mun bravuuri & kun melkein joka aamulla ne teen niin se alkaa onnistua automaattisesti. Löytyy niitäkin päiviä, kun silmämeikki menee täysin pieleen... Mutta rauhallisin vedoin & se itse kynänpää eyelinerissä on tärkeää millainen se on :)

   Olen todella otettu, kiitos :))

   Poista
 2. tykästyin tohon better than better could ever be -biisiin :)

  VastaaPoista

talk to me, i won't bite you