Playlist

4/12/2012

Try to be the woman you love

Hyvää huomenta,
Olen tällä hetkellä töissä Lohjan Matkailupalvelukeskuksessa (abc:lla). Minulla on meneillään matkailu palveluiden myynti- ja neuvonta jakso. Tämä työ on maaailman chilleintä! Apsin soittolistakin on kuuntelemisen arvoinen. Eikä pidä unohtaa mainita, että työkollegat ovat aivan mahtavat. Teen varauksia Lohjan kohteisiin, vastaan asiakkaiden puheluihin & sähköposteihin ja päivittelen http://www.visitlohja.fi/ -nettisivuja. Toimisto homma toimii mulle kiireisen arjen keskellä vallan mainiosti, saan vain istua ja laittaa aivot koetukselle. Tehtävät ovat kyllä vaativia, nytkin yritän kuumeisesti etsiä tietoja Suomen Turisti Infon tapahtumakalenteriin. Miljoona sivustoa auki..

Eilen kävin Sonian kanssa salilla pitkästä aikaa, vaikka vieläkin kipeänä. Yskin ja ääni ei toimi. Kaupungilla oli hyvä törmätä laulunopettajaani. Sanoi etten tällä äänellä osallistu tämän viikon lauluesitykseen. Harmittaa todella kovin :( Tyttöjen kanssa tehty hurja työ biisimme eteen, mutta onneksi ne kyllä pärjää <3.

Eilen vaalennettiin myös minun hiukseni. Suostuttelin frendini vaalennus-operaatioon. Lopputulos oli se mitä värinvaalennuksen jälkeen voikin tummanruskeisiin hiuksiin olettaa; blondi/oranssi/ruskea. Tässä sitten odottelen muutamia päiviä ennen kuin uskallan laittaa jonkun mousse värin, vaaleahkon ruskeisiin hiuksiin kun pyrkisin. :)

Tässä (huonot kuvat) näistä hiuksista;
lupaan tehdä illalla kunnollisen kuvapostauksenLuonnossa näyttävät todella eriltä. (Mahdoton väritrio!)
Pakko tämä vaihe jossain vaiheessa suorittaa. :)


Palailen illalla, chao!


~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you