Playlist

7/12/2012

Summer Up '12

Hey lukijat. En ole kirjoitellut hetkeen. Alkanut ahdistaa joidenkin lukijoiden tänne jättämät negatiiviset kommentit. Jos te tosissanne haluatte minun postailevan olisi kiva kuulla se :) Sillä nyt minulla on ollut paljon tekemistä enkä ole ehtinyt tänne käymäänkään! Summer up huumasta selvitty, Lahti oli mahtava kokemus! Menimme frendieni kanssa kahdeksi päiväksi festareille, emme onneksi nukkuneet teltoissa vaan saimme uinua frendini siskon kämpässä. Lähdimme Lahteen torstaina heti Omenatyttö esittelyn jälkeen, joka tapahtui Rantajameilla. Minua jännitti kovin, mutta kuulemma meni hyvin :) Perillä Lahdessa asetuimme taloksi & suuntasimme jossakin vaiheessa nukkumaan.. Herätyskellot soivat ennen kello 12. Tahdoimme tutustua hieman shoppailu mahdollisuuksiin ja suuntasimmekin ostoksille Trioon. Löysin ensimmäisestä korukaupasta itselleni yli viidelläkymmenellä helyjä.. Sitten Ginasta vaatteita. Alapuolella kuvassa uudet ostokset :) En muista mistä kaupasta kengät bongasin. 


Kävimme tankkaamassa Subwayssa, jonka jälkeen kipaisimme kämpällä. Hyvissä fiilingeissä Summer up festaribussiin, maksoi vain 2e kuljetus aivan porttien eteen! Ensimmäisenä artistinä näimme Notkean Rotan, oli ihan semi hyvä. Siellä oli kaksi eri lavaa, joten jouduimme valita "parhaimmat" artistit, joten kuuntelimme: Ruger Hauer, Petri Nygård, Raappana, Jukka Poika. Täytyy sanoa JVG:n olleen mielestäni huono livenä. Petri Nygårdin esitystä täytyy kehua!!! Mieshän otti lavan ja yleisön haltuun aivan kympillä. Pääsimme eturiviin.... ja nappasin kahdet Petri aurinkolasit sekä Petri paidan, kun niitä heitettiin yleisöön. Kyllä kelpasi. Vielä kun eturivissä oli tukahduttavan kuuma.. Mutta onneksi lavalla heilujat suihkuttivat vesipyssyillään vettä meidän päälle. Odotan innolla Nygårdin sivuille ilmestyviä kuvia. Marli Juissin kuvaan päästiin tosiaan :) Perjantai oli erittäin erittäin kuuma päivä huh huh. Festarisafkatkin maistuivat ja lopulta raahauduttiin takaisin festaribussiin. Nukkumaan ei sitten päästy kuin vasta viiden maissa aamulla..

Lauantaina piti herätä 10, mutta se taisi hieman venyä. Kiireellä uudet meikit, kuteet ylle ja festarialueelle. Lauantain ehdottomasti upeimmat esiintyjät olivat Mohombi ja Cheek! Iltaa myöten alkoi ikävästi satamaan ja valvomisen takia väsyttämään :DD Makasin nurmikolla paita pääni päällä etten kastuisi ja siinä samassa sain aina kuulla kommentteja minun yli meneviltä ihmisiltä.. Kai voi kiertää? Oli kuitenkin mahtava matka. Tässä näin tiivistettynä siitä viikonlopusta. Oliko joku muukin kyseisellä festarilla? -kertokaa kokemuksianne!

~xoxo Laurenn

4 kommenttia:

  1. Älä välitä negatiivisista kommenteista, ne kertovat erittäin usein paaaaljon enemmän niistä kommntoijista kuin sinusta!:) kuvia voisit vähän parantaa... Ei mullakaan oo mitään järkkärikuvia, mutta toi ''päivämäärä'' tuola alakulmassa on tosi häiritsevä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla välittämättä, toisesta korvasta sisään toisesta ulos :) En kuvaa enää omalla kameralla & en muistanut päivämäärä asetuksen olevan päällä, pahoittelen :D Järkkärini varastettiin juhannuksena.. Suunnitteilla hankkia uusi.

      Poista

talk to me, i won't bite you