Playlist

9/30/2012

Long time no see

Woah! Kuinkakohan monta kuukautta olen ollut tauolla tänne bloggaamisesta, muutamia. Elämään kuuluu pelkkää hyvää! Poikaystävän kanssa yhteiselämää, oman koiravauvan hoivaamista, viikonloppuisin töitä, opiskelua.. Tatuointikin alavatsaani on saatu valmiiksi. Kuva ensi-illassa. ;) Uuden lävistyksenkin olen ehtinyt tällä välillä ottamaan tuohon rintakehään. Microdermalin, niin kuin jotkut veikkailivatkin eräässä postauksessa. :) Olin pari päivää takaperin ihka ensimmäistä kertaa elämässäni lätkämatsissa Espoossa & se oli täysin erilaista kuin katsoisi tv:stä! Ottelu meni sekuneissa ohi ja olin koko ajan Petessä kiinni, kun jännitti niin kovin mitä seuraavaksi tapahtuu.







Viikonloppu meni myös nopeasti. Perjantaina juhlittiin tyttöporukalla Essin syndejä frendillä. Juomapelit ovat aivan mahtavia, luo niin hyvää tunnelmaa :) Varsinkin peli nimeltään Hitler...Kiitos tytöille illasta! Lauantai & sunnuntai olin työvuoroissa apsilla.



Nyt viimeinen vuosi jäljellä ammattikoulussa, matkailualalla & pitäisi päättää puolen vuoden työssäoppimispaikka. Suunnitelmana olisi lähteä 3 kk Espanjaan töihin, että lopuksi 2 kk Helsingin johonkin hotelliin. Hakemuksia hakemuksia hakemuksia. Sekä ensi kuussa taas muutto. Ehdittiinkin tässä asunnossa asua sellaiset 3 kuukautta.. Ehdin jo tottua kutsumaan sitä kodiksi.







 she's someone else's Angel.

~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

talk to me, i won't bite you