Playlist

10/25/2012

New Day

Heydåå. Eilisen tapahtumia en jaksanut väsyn takia enää kirjoittaa, joten kerron nyt. Heräsin aamulla klo 05:20 herätyskelloon. Minulla oli kahdeksan aamu koulussa & tarvitsen n. tunnin aikaa herätellä itseäni ja laittautua. Vähän yli kuudeksi nousin dösään ja suuntasin kahdella eri dösällä ammattikouluun. Koulupäivä oli 8-12, eli lyhyt päivä. Kouluun päästyäni saimme luokan kanssa kuulla maikkamme olevan kipeä, että tulimme melkeinpä turhaan kouluun.. Yhden tehtävän oli meille annettu fb välityksellä tehtäväksi & siitä kaikki selvitytyi puolessa tunnissa.Eli heräsin aamu viideltä turhaan.
FML. :D

1585767-10-1348844606093_large

Mietiskelin mitä tekisin & sitten keksin. Sain varattua itselleni illaksi peruutusvuoron hammashoitolasta, koska minun täytyi ennen ensi viikon hampaiden tehovalkaisua tarkastuttaa hampaani mahdollisen hammaskiven tai reikien takia. Sitä ennen kävin Aplicossa pilates-tunnilla. En ollut vuosiin käynyt, mutta muistin sen tehoavan sisäisiin lihaksiin. Tunti alkoi myöhässä ja kun aloin tekemään niitä liikkeitä, meinasin nukahtaa. Käsittämätöntä hahah. Palloa kun työnnettiin makuulla maton päällä sain nukahtamis refleksejä.. Lopputunnista kaikesta huolimatta liikkeet alkoivat tuntua sisäisissä lihaksissa ja olin melko tyytyväinen. Siitä sitten juoksin vaihtamaan vaatteet & suuntasin hammashoitolaan. Ilta oli h*mmetin kylmä. Jäädyin joka kerta, kun dösää täytyi odottaa joka suuntaan. Miten pakkaset on jo nyt?
No joo.. Minua hieman jännitti tarkastukseen meneminen, mitä jos minulla olisi reikiä & poraaminen sattuisi. En ole omistanut yhtäkään reikää hampaissani, hieman vain hammaskiveä. Odotin odotushuoneessa ja täyttelin esitietolomaketta. Siinä kysyttiin syytä miksi tulin ja mahdollisia sairauksia.
Vihdoin pääsin huoneeseen ja istahdin hammaslääkärin tuolille. Kovin he tökkivät terävällä terällä, muttei sinänsä sattunut, suu vain kuivui. Lopputulos: 0 reikää + hammaskiven poistoa. Yeeeeey. :))
Sieltä siirryin takaisin Aplicolle, pesasin meikit & menin rentoutumaan solariumiin. Sen jälkeen pikasuihkussa & dösällä takaisin lähtökohtaan.. Siinä eilisestä...

Img_6467l_large


New Day
Tänään, torstaina olimme valinnaisryhmämme kanssa Forssassa. Valinnaisena minulla on opastuskurssi ja erämatkailu kuuluu aiheeseen, joten lähdimme kahdella autolla määränpäähämme Torronsuon Kansallispuistoon. Tänään näin ihka ensimmäistä kertaa tänä vuonna lunta! Lunta jo lokakuussa, no way. :( Kävelimme korkean tornin juurelle ja mietin mielessäni "please emmehän kiipeä tuonne?"


Tuonnehan me sitten mentiin. (Kuvasta puuttuu yksi kerros alhaalta, joka ei mahtunut kuvaan hah.) Minä korkeanpaikankammoisena meinasin saada paniikkihäiriön, koska ylös mentäessä näin eteen katsoessani jokaisen portaan välistä kuinka ylhäällä olimme. Pääsin tietenkin vasta viimeisenä ylös. Onneksi minulla oli mahtavin tsemppari takanani joka rauhoitteli. :D Voin kertoa ettei ollut kiva kokemus. Ylhäällä taas oli turvallisempaa ja nautin upeista maisemistakin! Just look at it:Alas pääsykin tuotti ongelmia, mutta vähemmän. Ajoimme toiseen kansallispuistoon, jossa meille esiteltiin luonnoneläimiä.. ja ruokailimme. Sitten suunnattiinkin jo väsyneinä takaisin kotia.

P.S. Huomasin eilen siellä Aplicossa käytyäni pukuhuoneen seinällä olevan ilmoituksen. Siinä kerrottiin huomenna 26.10 pikkujoulujen kunniaksi ripsien&kulmien värjäyksen maksavan vain 10€!! Tänään oli pakko soittaa ja kysäistä olisiko vielä yhtä aikaa jäljellä, oli. Joten huomenna sinne sitten.


~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi ja mahtavia kuvia! Oot kaunis. :-) Käy tsekkaa mun blogi ja liity lukiaks jos kiinnostaa!

    http://aade--foreveralone.blogspot.fi/

    VastaaPoista

talk to me, i won't bite you