Playlist

12/28/2013

Lumeton Joulu

Joulu alkoi meillä jo maanantaina, koska käytiin mummollani ennakkoon joulupäivän kiireiden takia. Sisällä meitä odotti isi, puol-mutsi, puol-broidi & hauvani! Rupateltiin ja syötiin jouluruokaa. Sain lahjaksi Seppälän lahjakortin ja yllätys yllätys suklaakonvehdin. Niiltä ei vain voi välttyä jouluisin. Hah olenkin hyvä sanomaan, koska ostin sukulaisille omaperäisesti suklaata joululahjoiksi. Mutta onnistuin pitämään sopimuksestani kiinni etten säilytä itselläni yhtäkään suklaakonvehtia, koska tiedän että ahmisin jokaisen suklaan, jos antaisin itselleni siihen luvan.. Joten ne menee tänä jouluna parempiin suihin.

Lisäsin kuvia saamistani joululahjoista, mutta en muistanut ottaa kuvia kaikista. Esim. Microsoftin viilennys alusta tietokoneelle (dataan aina sängyssä kone peiton päällä, jolloin kone kuumenee eikä saa happea). Eli todella käytännöllinen ja kätevä! En ollut tiennyt tälläisen olemassa olosta, joten yllätyin positiivisesti. Lisäksi sain lahjakortteja 70€ seppälään ja 40€ h&m. Jep, miten ikinä seittemänkymppii voi kuluttaa seppälään :D We'll seeVS
Korkokenkä joulukuusenkoristeet
 


Tätini toi nämä tuliaiseksi Lontoon VS:stä tankotanssi harrastustani ajatellen :)

Lappu on 10-kortti solariumiin!
24. päivä herättiin aikaisin ja paketoin keskittyneesti viimeisetkin joululahjat (niin kuin kuvasta näkee). Ensimmäisenä käytiin piipahtamassa P:n faijalla, sieltä toiselle mummolleni jouluruokapöytään kummitätini etc kanssa ja sitten serkkujeni luo tädilleni. Pikkuserkkuni ovat mun auringot. ♥  Olin ostanut vanhemmalle, kuka on jo ala-asteella niin glitteri kynsilakkasetin ja nuoremmalle maailman ihanimman yksisarvis-pehmolelun, jonka olisin halunnut pitää itselläni :( Mutta hänen reaktio oli vallan ihana, joten poni sai oikein hyvän omistajan :)) Joka lahjan avattuaan hän huusi "Laura, Laura, tuu kattoo!" tai "Laura auta, en saa auki!" Mun lempitytöt.    

En kässää miksi bloggeri vetää tähän noin pahasti värikylläisyyttä..

Joulu-asuni näytti tältä:

Pusero - BikBok
Hame - Jeans.fi


Viimeisenä mentiin isälleni. Olin ostanut hänelle joululahjaksi toivomansa reinot, puoli-mutsille toivomansa kirjan ja puol-broidille Monsterit Yliopistossa dvd:n. Me ei P:n kanssa oltu nähneet sitä vielä, joten laitettiin se heti antamisen jälkeen pyörimään ja oli hyvin hauska leffa. Meni meidän kaikkien huumoriin täysin!
Tässä kuvat muuten siitä kampaaja reissusta, josta kirjoitin tässä postauksessa. Noita hiusmaskeja sain 3 kpl ja ostin 3€:lla seppälästä hieman irtoripsiä. Sitä uv-suoja suihketta en näköjään saanut kuvaan mukaan.
~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

  1. Kiitti kun vinkkasit sun blogista!:) todellakin jään lukijaksi ;)

    Hyvää alkavaa vuotta 2014!

    -M

    VastaaPoista

talk to me, i won't bite you