Playlist

1/23/2015

Flashbacks

Olen hieman myöhässä bloggauksen kanssa, joten kerron nyt tammikkuun lopulla synttäreistäni itsenäisyyspäivänä, joulusta ja uudesta vuodesta, heh!

Syntymäpäivät

20 wee synttäreideni vietto sujui aivan tajuttoman hauskasti. Puoliakaan en muista, mutta kerron mitä muistan! Olin vuokrannut saunakabinetin illaksi käyttöön. Aloitimme muutaman tytsyn kanssa saunomalla ja laittautumisella. Soitimme musiikkia täydellä teholla ja rentouduimme. Tilaan kuului myös olohuone ja toisessa huoneessa keittiö. Myöhemmin porukkaa alkoi satelemaan ja meitä oli yhteensä joku kymmenen. Meillä oli valehtelematta viisitoista singstar levyä, joita lauloimme pitkin iltaa ja parasta oli juomapelin pelaaminen sekä sääntö, jossa kiellettiin nauraminen... Peli teki tehtävänsä. Sieltä siirryttiin Amarilloon ja siihen jäikin muistot.. Kuvia kylläkin löytyy, ei  vain kovin edustavia, mutta saattepahan nauraa. :D


Tuli sitten ilmeiltyäkin kauniisti baarissa. 
Mukana olijat väittävät etten kehtaa julkaista näitä kuvia, mutta todellakin XD 
Ei pidä ottaa elämää liian vakavasti!

Joulu

Joulu sujui ihanan rauhallisesti. ♥ Oli monta paikkaa missä kävin ison suvun takia, viiden eri luona. Parhaimmat lahjat olivat ehdottomasti aito Victoria's Secret pinkki tonttulakki sekä penaali ja fööni. En tykkää käyttää tonttulakkeja ikinä, mutta tätä voisin käyttää kesät talvet. Tänäkin vuonna olen päättänyt luovuttaa suklaakonvehdit jonkun muun suuhun. En aio avata yhtäkään, koska itsekuri ja elämän parannus ja blah!


 


Uusivuosi

Mitähän tästä nyt viitsisi kertoa.. Epämääräisiä kuvia ja videoita löytyy illasta. Oli paras uusvuos tähän asti! Olimme ensin frendilläni tyttöseurueessa, kun jätkä kavereita liittyi seuraan ja aloitimme pelaamaan Aliasta hyvissä. Tappeluhan siitä tuli, kun annoimme jätkille etumatkaa kun olivat niin p*skoja, mutta sitten pääsivätkin ohi ja päätimme että lopputulos oli tasapeli. Kaikille hyvä mieli jee. Sieltä lähdimme perämetsiin yhden kämpille, jossa popitimme musiikkia ja pamauttelimme raketteja. Meitsi leikkitappeli jonkun tunnin putkeen, koska rähinä k*nnit, mutta se oli hyvällä mielellä sentään. :D Sieltä kahden tyttökaverini kanssa lähdimme vetämään yöllä, koska kaupungissa ei ollut pizza taxia hahaha!

UV oli yhtä selvä kuin nämä kuvat!

~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you