Playlist

3/21/2015

EMP: Erikoistarjous

Moi, lupasin tehdä muista EMP yhteistyökumppanilta saamistani vaatteista kirjoituksen ja tässä kaksi muuta tuotetta esittelyssä

Minulla oli ollut pitkään ostoslistalla korsetti, joka ei ole pelkästään vyötärökorsetti, mutta ei ollut löytynyt potentiaalista kunnes tsiigasin EMP:n korsettivalikoiman.  Tässä upeassa Alcatraz-merkin pehmeässä tekonahkakorsetissa on edessä vetoketju ja 5 solkea, nailonluut ja selässä nyörikiinnitys. Asiakkaat ovat arvioineet tuotteen viidellä tähdellä Itse annan arvosanaksi tismalleen saman verran! Istuu täydellisesti, on hyvin mukava päällä ja mitotukset pitävät paikkansa. Tätä tuotetta löytyy 3XL asti, joten jokaiselle löytyy varmasti oma kokonsa!

Näin pidät korsetin hyvässä kunnossa:

* Sulje korsetti aina ensin edestä.
* Nyöritä korsetti ylhäältä alaspäin.
* Löysää aina ensin selkänyöritys ennen korsetin riisumista! Älä koskaan avaa edessä olevia solkia ensin.

 
5 Strap korsetti 49,99€ - tästä


Gothicana-merkin niskalenkkitoppi pentagramnyörityksellä, ihan tajuttoman seksikäs kaula-aukko! Tämä oli pakko saada sen erikoisuutensa takia. Vaikka on aika pitkämalli koko toppi niin ei ihan mekkona kykene pitämään (olen 168cm), mutta jos alle laittaa perus mustan hameen niin sitten toimii niinkin. Annan tälle tuotteelle neljä tähteä ✮ Jos himottaa yhtään tilata niin suosittelen tekemään sen TÄNÄÄN! Koska tällä paidalla on vain tänään 21.3. erikoistarjoushinta 23,39€. Kokoja on hyvin vielä jäljellä!

 Pentagram toppi 23,39€ (norm. 25,99€) - tästä


~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you