Playlist

7/05/2017

Hot Avenue Shop

Sain uudelta yhteistyökumppaniltani Hot Avenue Shop nettikaupasta aivan upeita vaatteita esiteltäväksi! Viisi eri vaatekappaletta: nahkahame, kaksi mekkoa, nahkalegginssit ja enkelin siivet. Kuvat puhuvat puolestaan. Sen verran yrityksestä, että se perustettiin vastikään ja tarjoaa naisille trendikkäitä ja naisellisia alusasuja, hameita, mekkoja, paitoja, koruja sekä bodyja. Myös miehille on suunnattu muutama asuste. Tuotteet tihkuu seksikkyyttä! Suosittelen kyseistä kauppaa niille, jotka eivät pelkää erottua.

" Hot Avenue Shopin tarkoitus on herättää ihmiset eloon ja antaa heidän nauttia siitä tunteesta, kun laittaa hyviä ja todella näyttäviä vaatteita ja koruja päällensä. Elämästä saa ja pitää nauttia ja se tulee myös näkyä ulos päin. LIFE IS TO ENJOY! " - Hot Avenue Shop

Dark Angel Wings

Olin aina toivonut kuvauksiin rekvisiitaksi mustia siipiä ja vihdoin sain sellaiset! Siivet ovat hyvän kokoiset ja näyttävät. Tulen varmasti käyttämään näitä vielä jossain naamiaisissa. Kyseiset siivet on saatavilla myös valkoisina. Asun kanssa on korkeavyötäröiset wetlook legginssit korkealla kiilto pinnalla mikä kelpasi minulle enemmän kuin hyvin. Kiilto pinta ei edes kulu niin kuin nahkalegginseissä. Legginssit ovat mukavat jalassa ja joustavat. Toimii!







Mustat Enkelin siivet 19,90€ linkki
Wetlook mustat korkeavyötärö legginssit 27,90€ linkki


V-neck Leather Dress

Ihastuin täysin tähän pitkähihaiseen nahkajäljitelmä mekkoon. Mekossa on takaosassa pitkä vetoketju, joka tekee pukemisesta helppoa. Mittasuhteiltaan todella istuva mekko eikä tarvitse pelätä olevan liian lyhyt!













V-aukkoinen nahkajäljitelmä mekko 49,90€ linkki


Short Sleeves Leather Dress

Tämä mekko kiinnittää taatusti huomion! Se kiiltää kuin unelma wetlookin ansiosta. Mekko korostaa todella hyvin muotoja ja on joustava. Mekossa on muutamassa kohdassa harsoa, joka tekee siitä mielenkiintoisen. Takana on vetoketju. Katsokaa nyt sitä! Siitä vaan tilaamaan ;)







Lyhythihainen nahkajäljitelmä mekko 44,90€ linkki 


Leather Skirt High Waist

En olisi osannut edes unelmoida näin taivaallisesta nahkahameesta, koska se on korkeavyötäröinen! Hame istuu kuin ei olisi mitään päällä ja sopii hyvin moniin tilaisuuksiin. Tästä tuli ehdottomasti lempi hameeni!













Korkeavyötäröinen nahkajäljitelmä hame 29,90€ (ale) linkki

---

© Jesse Kainulainen

Enkeli setistä löytyy Youtube tililtäni behind the scenes video!


~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you