Playlist

10/15/2017

GoodWear & Alekoodi

Moi! Sain uudelta yhteistyökumppaniltani Goodwearilta tuotteita, joita esitellä teille. En ollut ennen tilannut GoodWear.fi sivuilta, mutta olin pitkään kuolannut heidän vaatteitaan. Varsinkin kun heidän valikoimastaan löytyy Tally Weijl merkkiä! Löysin kyseisen Sveitsiläisen merkin ulkomaan lomamatkaltani, kun olin Kreetalla ja eksyin sattumalta heidän kauppaan. Ja nyt niitä saa tilattua suomalaisesta verkkokaupasta ja ostettua kivijalkakaupoista! GoodWear kauppoja löytyy Lahdesta, Turusta ja Kouvolasta. Vaatteet ja asusteet ovat tyyliltään täysin minua eli jos diggaat mun tyylistä niin nämä pukevat varmasti myös sua. Suosittelen! Niistä löytyy asennetta, käytännöllisyyttä ja naisellisuutta... Tässä kirjoituksessa esittelen 4 tuotetta. Kiinnittäkää huomiota hintoihin, ihan tajuttoman edullisia wow!

Goodwear.fi haluaa tarjota sinulle -15% alennuksen koko tilauksesta! Alennus on voimassa 31.10.2017 asti. Ole hyvä ja hyviä shoppaus hetkiä  

Alekoodi: laurahyrkko


Ring Back Bag

Ihastuin samantien tähän Tally Weijlin nahkareppuun! Simppelikin voi olla todella kaunista. Repussa on iso rengas yksityiskohtana, joka sopii reppuun kuin nenä päähän. Mä en ole käyttänyt reppuja since ala-asteen, mutta nyt oli aika aikuisiän repulle. Helpompi raahata kävellen kamojakin tanssireeneihin kuin olkalaukulla. Repussa on myös säädettävät olkahihnat. Mieskin sai reppuni selkään ja se sopi hänellekin täydellisesti. Vaikka tämä on suunnattu naisille niin väitän repun sopivan myös miesten selkään, katso vaikka itse!

Tally Weijl Ring Back Bag Black - 25,99€ linkki tuotteeseen


Tally Weijl huppari & Drome housut

Lisää Tally Weijl tuotteita piti saada ja löysin ihanan 3/4 hihaisen rennon hupparin. Materiaali laskeutuu nätisti ja paita loppuu just navan alta, joten voi käyttää huoletta korkeavyötäröisten housujen kanssa ilman, että pelkää navan hirveästi vilkkuvan. Alle toki voi laittaa topin. Sitten halusin vihdoin kokeilla Dromeja. Mulla oli aikoinaan Freddyt, mutta ne menivät heti haaroista rikki ja eivät olleet maailman mukavimmat jalassa... Mutta Dromet ovat! Pakko myöntää etten tämän mukavampia housuja ole eläissäni kokeillut. Suosittelen jokaista hankkimaan Dromet, jos haluatte täydellisesti istuvat housut. Valitsin Drome ||| korkeavyötäröisenä versiona, jossa yksityiskohtina upeat vetoketjut. Kokotaulukko vähän huijasi, koska nämä ovat todella venyvät. Otin xxl koon, koska mulla on leveä lantio, mutta nämä käytössä vähän putoavat päältä, joten l koko olisi ollut minulle paras. Nämä kuitenkin käyvät täydellisesti tulevaa talven taistoa vastaan, koska alle mahtuu pitkät kalsarit. Nämä housut ovat tällä hetkellä -10€ alennuksessakin!!!
Tally Weijl Roman Sport Hood Black - 19,99€ linkki tuotteeseen
Drome ||| Pants High Waist Black - 39,90€ tarjouksessa (norm. 49,00€) linkki tuotteeseen


Tally Weijl Kelis Top Black

Tässä uusi suosikki toppini!!! Perus toppi, mutta lisänä näyttävä kaula-aukko. Hyvin monikäyttöinen ja vielä naurettavan edullinen. Näitä toppeja saa myös valkoisena, keltaisena, armeija kuosisena ja kukkakuosisena. Pakko hankkia itsekin muina väreinä. Must tuote! Itse käytän m kokoa.Tally Weijl Kelis Top Black - 8,99€ linkki tuotteeseenP.s. Näitte oikein, olen vaihtanut hiusten värin vaaleiksi. Jännää! Tämä kyllä vaihtuu semi pian, mutta täytyyhän munkin kokea mitä blondin elämä on. Saa ainakin paljon enemmän anteeksi, ei tarvitse olla enää piiloblondi ;)


~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you