Playlist

3/14/2012

Edustus & Promotyö

Ensimmäinen postaus tällä viikolla


Hei! On ollut todella kiireistä, joten en ole ehtinyt kirjoitelella, mutta tähän postaukseen liitän kaikkea viime viikollakin tapahtunutta. :) Elikkäs .. Aloitan kertomalla tästä uuvuttavasta/mielenkiintoisesta päivästä.
Olin promotöissä messukeskuksessa Tosiaan mainoskikkana eräs nettiyritys oli buukannut minut pr-tyttöseksi. Vaate ehtona oli pukeutua minisortseihin & paitaan, joka solmitaan napapaidaksi. Ei minulla ollut ongelmaa, katseita tietenkin kertyi.. Eli tein työtäni hyvin :d En pistänyt pahakseni. Huomenissa sama keikka, aamu yhdeksästä neljään saakka. Naapuri standilta tarjottiin minulle kolmen päivän messutöitä seuraaville messuilla, jos minua vain kiinnostaa, oi kyllä.

Viime päivinä olen innostunut; kevätvaatteista, lataamaan 100 uutta hittiä ja ei niin hittibiisiä puhelimeen, kuolannut vaatteita nettikaupoissa.. ja asfaltista.

Viime viikonloppuna vietettiin lukiolaisten kesken ilta Night Life-baarissa. Alkuilta alkoi liiankin hyvin, että loppuilta kääntyi fiaskoksi.. En ehkä kommentoi siitä eneempää. Onneksi kaikilla (ainakin melkein) on asiat selvitettynä & kaikki on kunnossa. :) Kuvia tuosta illasta ja kaikesta mahdollisesta löytyy alhaalta.

Jos en ehdi kirjoittaa niin kerron jo nyt; En malta odottaa tulevaa viikonloppua; Kaksi tärkeää ystävääni täyttävät vuosia. Illanistujaiset tiedossa.

Sitten fashion-osioon.
Otin muutamia kuvia uusista löydöistäni;

Olen täydellisesti hurahtanut sulkakorvakoruihin.. Kuvasta puuttuu siniset !!!

Gina, 19,90€

Kirpparilta, vain 4€, H&MUusi kevät-takkini, norm. hinta 69€, ostin 55€:lla (naistenpäivä alennus).Vuoden takaiset kevätkenkäni, kovassa käytössä & edelleen rakastan näitä. :)

Spirit Store, 19,90€

Spirit Store, 11€

Tänään kampista ostetut, 10€


Sitten vielä niitä bile-ilta kuvia, kuten lupasin;


hahah, silmät auki. :)


Hih,
~xoxo Laurenn

9 kommenttia:

  1. aika jännä työ ku pitää näyttää huoralta:) varsinki tollasen pömppiksen kans..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, että ihmiset pukeutuu täysin samalla tavalla kesäisin? =DD En sentään huorannut siellä. =) Omistan mahdottoman pömppiksen, joo.

      Poista
    2. ps. Huorathan liikkuvat nahkavaatetuksilla & alusvaatteilla. Oli minulla sentään vaatteet päällä, heh.

      Poista
  2. OUMAIKAAAD nyt en ainakaa ihmettele miks se juttu tapahtus mist kerroit....:DDD EI SUA SAIS PÄÄSTÄÄ MIHKÄÄ TON NÄKÖSEN,däääääm naine!!! + noi arskat on ihanat, oon ikuisesti katkera sulle noiden takii:(

    t. arvaa kuka okei et ikinä arvaa ja sit meiä liekki sammuu (pliis älä tapa muaxd♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHhhahah Johannani <3 No hey älä viitsi!!! Damn, sinä itse, kiitos!! Saat lainata niitä ;)

      ps. enkö omistakin mahdottoman pömppiksen ^ kuinka katkeria ihmisten täytyy olla..

      Poista
    2. iha jäätävä pömppis onki hei,kelaan va et milt ton anon maha sit näyttää..... + en ymmärrä miten tommoset vaatteet saa näyttää huoralta, noi o iha peruskuteet tyylii kesäl niiku sanoitki jo:DDD JA HEI MIKÄ TOI KUVA ON MIS SUL ON SILMÄT KII, hahha hyrgi vhä kännisä xd

      Poista
    3. Nyt hiljaa... Kukaan missään kännissä :) Anot nyt yleensäkin laukoo tuollaista settiä, mutta ei ne vaikuta minuun millään lailla! :D

      Poista
  3. miten sä promoks oot eksyny!:)

    - I-M.W en jaksa kirjautuu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eksyin aivan sattumalta =) Saman välittäjän kautta, kuka tarjosi töitä Espanjasta. Hän luki ansioluetteloni & huomasi, että olen ollut kolmella muillakin messuilla töissä niin ehdotti minulle messutöitä! =) Palkallahan mut sai tuonne, ja oli ikimuistoinen kokemus, ja he lupasivat palkata minut ensi vuonnakin uudestaan! =)

      Poista

talk to me, i won't bite you