Playlist

3/06/2012

She doesen't mind


Huh, kaksi rankkaa päivää takana.

Eilisestä kerron sen, että koulusta päästyttyä suuntasin salille, siitä syömään, sitten laulutunnille
& illalla vielä salille että tanssitunnille. Dance Fever tanssitunti oli antoisa. Olen ikävöinyt niin kovin tanssimista. Onneksi syksyllä aloitan tanssitunnit taas Helsingissä :))) Onnellisempi en voisi olla !

Tänään klo 11:45 päästyäni kävin salilla, sieltä verotoimistoon hakemaan taas uutta verokorttia kolmannelle työnantajalle (messut), filmaxissa, mummoa moikkaamassa, kirjastossa ja suomalaisessa kirjakaupassa.
Tiedäkään kuinka turhautunut olin, kun luulin voivani myydä kaikki lukio kirjani pois ja olin kumittanut jokaisen tehtävän vastauksen kunnolla, mutta kävikin niin että puolet kirjoista olivat muuttuneet vanhoiksi painoksiksi.. Oli siinäkin. Puoli viidestä yhdeksään saakka olin töissä.

Upeinta on nähdä kuivaa asfalttia♥ Ja tuntea aurinko. Se johtaa uusien kevätkenkien, takin etc. hankkimiseen mm... Torstaina ostoksille, koska huomenna on palkkapäivä.

Huomenna ja ylihuomenna taas töitä.. ehkä käyn lävistys-ajankin varaamassa, se riippuu espanjaan lähdöstä.

PS. Työssäoppimisesta, hankkimamme työpaikka ei täyttänyt jakson teeman kriteerejä, joten etsitään kuumeisesti uusia kohteita. Peukut pystyyn.~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

  1. ai etkö meekkää espanjaa?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homma on auki vielä :s Hakemuksia lähetetään heti ensi viikosta Espanjalaisiin yrityksiin :)

      Poista

talk to me, i won't bite you