Playlist

6/07/2012

Hyvät & Huonotuutiset

Hey kaikille. Alkuun keitä kiinnostaa Lohjan Omenatyttö-kilpailu. Olen ehdokkaana niin kuin jotkut ovat Länskäristä bonganneet. Ne joille ei kyseistä lehteä tule/asuvat ulkona Uudestamaasta kurkatkaa jos kiinnostaa http://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/112352-omenapiirakka-maistuu-omenatyttoehdokkaille. Siellä on meistä omat esittelytekstit ja kuvat. :) Huomenna onneksi kampaajalle ja hiustenväri vaihtuu ruskeaksi!

 Päiväni on ollut todella vuoristoratainen. Heräsin vapaapäivänä "jo" kymmenneltä, kun sain tekstiviestillä työvuorotarjouksen.. Pyöriskelin puoli tuntia sängyssä kunnes nousin ylös. Söin, meikkasin ja lähdin ystäväni Jannan kanssa kaupungille. Olin luvannut mennä hänen shoppailu seurakseen. Mutta miten siinä kävikään? Suostuinko olemaan vain makutuomarina? Luulin jo aikaisemmin tyhjentäneeni Lohjan H&M:n, mutta sinne oli ilmestynyt vaikka mitä uutta ja kivaa... Keräsimme kätemme täyteen vaatteita ja suuntasimme sovituskoppeihin. Yhdellä kerralla kun halusimme toistemme mielipiteet asusta ja tulimme ulos kopeista saimme mahtavan naurukohtauksen. Molemmilla oli täsmälleen sama keltainen hellemekko päällä. :DD Löysin ihanan purkkapopin värisen topin, joka oli ainoa kokoaan. Siinä oli mustaa likaa eikä tiedetty sen alkuperää, joten kysyttiin myyjältä. Hän sanoi, että saan pesualennuksen ja jos lika ei lähde topista saisin rekratoimalla rahani takaisin. Joten toppi nopeasti pesukoneeseen! Vaatteiden sovituksen jälkeen olimme molemmat hyvin nälkäisiä ja päätimme mennä safkaamaan pizzataxiin. Ihmiset pitävät minua erikoisena kun tahdon pizzaani pepperonia ja kananmunaa.. Se on über hyvää! Syönnin ja rupattelun jälkeen lähdimme hyvillä mielin kohti tatuointiliikettä. Päätimme sopivat värit tatuoinnilleni ja olen niiin innoissani siitä. Sen jälkeen lähdimme kurkkaamaan karisma kirppiksen, josko sieltä löytyisi jotain. Ja löytyikin molemmille mieluisat kirppislöydöt. Esittelen omat ostokseni, johon lisäsin parit aikaisemmat esittelemättömät ostokseni. :)


 Nämä Puman popot löysin TopSportin poistomyynneistä. Tanssikengiksi ajattelin.
42€ (-50% norm. 85€)

Ensin kirppisostoksia;

10€, alkup. Only

12€

2€

It has nothing to do with luck
0,50€

2€

Hintalapun heittänyt roskiin.

Löysin perus mustat farkkulegginssit, mutta valossa näin housuissa olevan kuviointia & ihastuin näihin vielä enemmän! Hintaa en muista, mutta parin euron ympärillä.

Sitten H&M ostoksia;


Olen täysin rakastunut tohon väriin !! 25€

7€

Sain tästä paidasta lian takia 0,70€ pesualetta. Joten hinnaksi tuli 6,25€

3x 10€

10€

2x perus trikoohametta 5€/kpl

♥neonkeltainen.
Rintsikat 10€/kpl (3x 30€) & stringit ostin "ota kolme maksa kahdet" yht. 10-15€
(1 kpl n, 6€)

Ihanat minisortsit 8€


I can't believe this...
Tosiaan. Päiväni on ollut vuoristorataa. Kirppistelyn jälkeen menin käymään porukoillani, kun heillä oli jotain keskusteltavaa. Aistin heti että nyt jollekin on käynyt jotain... Suru-uutisia. Koiramme lopetettiin. Se tuli minulle yllätyksenä ja tuntuu kuin olisin vieläkin shokissa. Tuli siinä vuodatettua kyyneleitä. Ei ollut helppoa katsoa kuinka rankemmin oma pikkusisko asian otti. Rakastan sitä hauvaa. R.I.P Juuso


Minulla on joku
tuolla pilvien päällä,
kirkkaimpana
tähtenä tuikkimassa
elämääni
valaisemassa.
Hän elää enää vain
sydämessäni ja
miljoonat kyyneleet
ovat poskeani pitkin
vierineet koska
ikävä on niin
särkevä.

~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you