Playlist

6/25/2012

Kuulumisia Juhannuksesta

En olekaan hetkeen kirjoitellut. En ole viettänyt aikaa koneella melkein ollenkaan, painanut duunia & loput ajasta viettänyt ystävien kanssa. Juhannuksen vietin mahtavassa seurassa ja oli erittäin hauskaa. Mitä nyt kunnolla alan muistelemaan niin perjantaina olin aamuvuorossa, joten illaksi suunnattiin porukalla järvelle. Oli mahtava sää!! Aurinko paistoi ja fiilinkiä löytyi. Kuvia ei onneksi. :D Löysin itseni ensin eräältä liessaareksi kutsutulta rannalta ja myöhemmin metsän keskeltä mökiltä. Mökillä oli mukavia ihmisiä ja viihdyin. Ennen kuin siellä iski tappelut ylle.. ja häivyin pois. Tapahtuneen jälkeen tahdoin vain kotiin nukkumaan ja sain onneksi kyydin. Aamulla menin oikein pirteänä aamuvuoroon. Paljoakaan asiakkaita ei aamupäivästä pyörinyt. Heti töistä päästyttyä minut haettiin viettämään iltaa saman porukan kanssa. :) Vaikka satoi kaatamalla oli mahtava meno. Mitä nyt naiseni kanssa "grillattiin" grilliruoat mikrossa ja menimme paljuun sateenvarjon kanssa. Siellä sitten pari emo muijaa alkoivat inisemään miten pidin paitaani napapaitana (koska olin juuri rasvannut ala-vatsassa olevan tatuointini, joten halusin antaa rasvan kuivua enkä sotkea paitaani) Meni siinä fiilis ja lähdettiin Jannan kanssa toisiin pippaloihin. Itse jäin pitämään kuskaajallemme seuraa. Lopulta ilta päättyi niin etten mennyt kuin suoraan Jannalle katselemaan Harpers Island-jaksoja ja syömään. Aamulla. Korjaan päivällä heräsimme puoli 3 aikaan. Siinä Juhannuksesta, toivottavasti kaikilla muilla meni hyvin!

Eilen kävin Saya's Cornerilla ottamassa uusimman lävistykseni. Paikan jotkut saattavat jo tietääkin, mutta kuvaa lupaudun laittamaan kolmen päivän päästä, kun saan laastarit irroittaa!!! I love this already. 

Sunnuntai oli chill. Nukuin pitkään ja kävin tyhjentämässä Seppälän. Taas rahojani kuluttamassa.. Löysin vaikka mitä! Kuvia ostoksistani ajattelin ottaa huomenna, jos töiden ja aplicon ohella ehdin. Frendini tuli seurakseni kaupunkiin ja tuekseni lävistäjälle. Illaksi vuokrattiin muutama leffa, joista katsottiin The Uninvited. Elokuvan alkaessa tajusin nähneeni sen jo aikaisemmin mutten onneksi muistanut enää puoliakaan. Todella mielenkiintoinen juoni, joka pisti loputtuaankin miettimään. Kiljuttiin hulluina ja tarina loppui selkäpiitä karmien...

Suosittelen kauhun ystäville:Ensi viikon torstaina on Summer Up:in aika!!!! I can't wait. Pitää vain toivoa, että kaikki sujuu hyvin ja että ilmat olisivat suotuisat. Tässä nyt hieman kuulumisia. Toivottavasti jatketaan huomenna.

p.s. Yhden päivän vietin kahden ystäväni kanssa Lintsillä. Vaikka silloinkin iski sade keli, se ei meitä haitannut! Säästyttiin 20 minan jonoilta laitteisiin. ;) Löydettiin unelmien prinsessa wc, syötiin hurjan hyvät sapuskat, kierrettiin kaikki hurjimmista hurjimmatkin laitteet, naurettiin vatsat kipeiksi ja nautittiin päivästä. Alapuolella hyviä ja ei niin hyvänlaatuisia kuvia. Pahoittelen näytän uitetulta koiralta ja siltä tuntuikin.

~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

  1. Ihana parka!:) vaikka harmi jos sielä on ollu niin kylmä että sitä takkia on tarvinnu:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw kiitos! :) Tuuli kovin, mutta kyllä tuolla takilla pärjäsi :))

      Poista

talk to me, i won't bite you