Playlist

11/11/2013

Reprobate Romance

Uskomatonta miten minusta yö virkkujasta on tullut aamuihminen. Kun sain 3 kuukautta takaperin uuden työpaikan olen herännyt lähestulkoon joka arkiaamu klo 04.10. herätyskelloon. Kuljen aikaisimmalla dösällä töihin. Mutta tämä työ on sen arvoista, tää on unelmaduuni! Jos joku ei tiedä niin olen töissä liikuntakeskuksessa. Olen asiakaspalvelija, mutta saan tehdä samalla toimistotyötä. Valmistuin vasta matkailuvirkailijaksi, mutta minua ei kiinnostanut matkaoppaantyö, matkatoimisto, hotelli tai mitään tarjoilijan hommiin liittyvää. Joten löysin mol.fi näiden hakemuksen ja hain. Vastuuta on sadellut runaasti, mutta tykkään siitä. Ja kun pääsen töistä klo 14 niin on koko päivä vielä edessä!

Pari viikkoa takaperin ehdin omien töiden lisäksi tehdä promotöitä SkiExpo-messuilla Turisti Info ständillä. Kun sain kuulla mitkä meidän työvaatteet olisivat leuka loksahti auki. KRUUNU! Milloin ikinä kukaan yritys on niin mahtava, että antaa esittelijöiden olla lumiprinsessoja. Ensimmäisenä työpäivänä tuntematon nainen tuli kameran kanssa luokseni, kehui tukkaani ja kysyi saisiko ottaa kuvia? Vastaukseni oli: tottakai! Hän näytti minulle kuvat ja olin ihan innoissaan miten hyvälaatuisia kuvia hän otti. Juteltiin siinä hetki ja hän kertoi Random-projektistaan. Siitä miten hän vain bongaa mistä ikinä ihmisiä, jotka näyttävät hänen silmiin kauniilta & mielenkiintoisilta ottaen kuvia heistä. Ann oli aivan ihana tapaus. Kaksi messu päivää sujui loistavasti, jalkoihin sattumista lukuunottamatta, mutta se kuuluu asiaan. Sain työtarjouksen heiltä seuraaville messuille Matkamessut 2014 tammikuussa :) Uuuuuu yeah.
Viime perjantaina olin juhlimassa ystäväni 19v syndejä. Aloittelimme hänen kotonaan parin frendin kanssa ja siitä jatkettiin Primeen. Vaikka siellä oli hyvä meininki, niin päätettiin vaihtaa loppu vaiheessa Rilloon väenpaljouden takia. Se oli virhe, koska rillo oli lame.. Klamydian lopetettua mentiin sinne, mutta tuntui että kaikki ihmiset lähtivät sieltä juuri silloin. Varmaan vaihdettiin päittäin baareja :D Heti lauantai aamuna jouduttiin P:n kanssa herätä klo 09, jotta ehtisin kenraaleihin. Sain osallistua Harjulan Miesten Oma Tapahtuma:an ToeStar tanssikoulu ja tanssiteatterin esityksiin!! Harmittaa vieläkin kun P oli lupautunut mut sinne heittää ja kuvaamaan esityksen siinä darran määrässä. Mulla ei koskaan oikein ilmene darraa, joten mun olo oli ok. Esiinnyin street dance osiossa ja kahdessa eri burleski koreografissa. Lisään street videon kotiin päästyä, mutta burleskin toinen puolisko on facebook sivuillani nähtävissä julkisesti :) https://www.facebook.com/photo.php?v=10200595610645588&set=vb.1619047759&type=2&theater
Street Dance gangsta!

Eilen töiden jälkeen menin normaalisti töistä P:lle ja siellä hetken chillattiin ennen kuin minulla alkoi Aplicossa sisäpyöräily -ja sh'bam-tunnit. Täytyy ihan tosissaan ottaa itseäni nyt niskasta kiinni ja alkaa käymään Aplicossa säännöllisesti. Tänään ajattelin mennä zumbaan & bodicompattiin tai vain sisäpyöräilyyn ennen tankotanssituntia. Käyn siis ryhmäliikuntatuntien lisäksi kerran viikossa tankotanssimassa ja burleskissa. Aplicon tunneista tykkään käydä eniten sh'bamissä, zumbassa ja sisäpyöräilyssä. Pari kuukautta takaperin en käynyt missään muualla kuin bodycompatissa, koska rakastin sitä hakkaamisen määrää niin paljon! Mutta nyt jotenkin se into on lopahtanut, kun aina valitin kuinka pohkeet kramppaavat, enkä saa (astman takia) kunnolla happea ja kuinka sen jälkeen kaikki lihakset on niin jumissa. Kun sillä tunnilla ei voi ottaa iisisti :D Ohjaaja huutaa ja raivoo, jos ei tee kunnolla. Mutta täytyy joko valita bc tai kuntosalilla käynti, jottei kädet veltostuis kokonaan hah!

Jokatapauksessa aplicon ja suihkun jälkeen katsottiin murun kanssa Vares 4, kun ei oltu sitä nähty. Digattiin molemmat todella paljon & meidän onneksemme ensi viikon maanantaina tulee Vares 5 heti perään!

Näin loppuun lisäsin kuvia halloweenistä vaikkakin se meni jo, mutta en tehnyt siitä erillistä postausta.Ps. se kuka jaksaa lukea loppuun asti, mitä mieltä olette mun lävistysten paikoista: madonna & nenäkoru? sopivatko ne? kun olen miettinyt paria muuta lävistystä, joten näistä pitäisi luopua...

Jos jäi jotain kysyttävää, ask me: http://ask.fm/beautythroughbrokenglass


~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

talk to me, i won't bite you