Playlist

11/19/2013

Army Photoshoots

Hello...

Eilen oli (kello jo keskiviikon puolella) normi päivä töissä ja kaikessa. Töiden jälkeen menin P:lle ja katsottiin vuokraleffa nimeltään "3096 Days". Elokuva perustuu tositapahtumiin, jossa itävaltalainen Natascha Kampusch kidnapattiin pienenä tyttönä koulumatkalla. Hän oli siepattuna yli 8 vuotta, kunnes pääsi karkaamaan sieppaajan käsistä. Mies piti tyttöä lukitussa kellari huoneessa. Elokuvassa tapahtuu paljon ennalta arvaamattomia kohtauksia. Ihan jumalattoman ahdistava leffa, mutta suosittelen, avartaa taas maailmaa lisää!!Alla päivitetyistä päivitetyimmät kuvat minusta (maanantai) 
:)Anyways, PinUp siskoni Petra oli järkännyt intti aiheiset kuvaukset viime viikon sunnuntaille. Minä ja Maija saatiin liittyä kuvattaviksi ja suuntasimme aamu 10 Inkooseen. Paikan päällä näimme museon, jossa säilytetään miljoonia intti kuteita, aseita, sun muita. Olimme varautuneet kahdella eri lookilla. Ensimmäiseksi suuntasimme kahden intti auton luo. Minä änkesin ensimmäiseen maasturiin ase kourassa.

Minulla oli päällä 1 lookissa: verkkosukkikset, mustat shortsit, bootsit, parhaalta ystävältäni lainaama intti kuosinen paita ja suikka. Sunnuntaina oli helvetillistä tuulta koko päivä niin ei ihme, että tällä hetkellä aivastuttaa ja kurkkuun sattuu.

Poseerasimme autoilla jotkut hetket ja sitten kompuroimme metsään... Piikkikoroilla oli hyvä kantaa aitoja aseita, kun korot uppoaa sammaliin :D Otimme juoksu kuvia aseet kourassa ja makasimme tulitus asemalla (no sellaisten puomien takana). Hyvä kun musta huomasi etten tiennyt sota asioista mitään. Kuvaajakin sai hyvät naurut huomautellessaan minulle missä kohtaa eri aseita tuli oikeasti pitää. Mistä minä olisin voinut tietää.. Oli kyllä hauskoja hetkiä!

Metsästä mentiin museolle vaihtamaan 2 lookin vaatteisiin: intti kuosiset pillifarkut, khakin vihreä paita, aito baretti, bootsit ja aito tunnistus laatta. Enempää realistic ei olisi voinut olla. Kuvattiin museon ympärillä eri kohteissa & vain mielikuvitus oli rajana. Otettiin muutamat yksilökuvat ja tykin päällä poset lopuksi. Olimme todella tyytyväisiä kuvauspäivään ja saimme jopa katsoa jokaisen kuvan läpi kamerasta. En kestä odottaa saada ne muokattuina!!!!!!


Alla olevat kuvat ovat puhelimella otettuja, joten ei lähelläkään kuvausmateriaalia

"like a wercking baaaaaall..." taisi ollakin miina kyseessä hah.

instagram laatu.

puhekupla Maija: "Bitches please".~xoxo Laurenn

10 kommenttia:

 1. Hui ku sullaki on ihana tukka ♥! red for life 0/

  VastaaPoista
 2. nice *_* your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you very much :33 i'm glad you like my blog. yes & i started follow you<3

   Poista
 3. Hey there, loved your blog, just followed you on GFC (43), would you mind to follow back?

  mandyshareslife.blogspot.com

  MandySharesLife FACEBOOK PAGE

  VastaaPoista
 4. Aivan taivaallisen ihanan värinen tukka! ♡

  erilainenlumihiutale.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos♥ Tätä punaista on jumalattoman rankka ylläpitää, mutta on se tän arvoista!

   Poista
 5. ihanat punaset hiukset ♡ mullaki joskus ollu mut nyt en enää uskalla värjätä punaseks ku sitä on nii vaikee saada pois :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus ♥ mulla ei ole siitä ongelmaa, koska tämä punainen ei meinaa tarttua millään.. pitäisi värjätä vielä kolmesataa x että saisi kunnon kirkkaat :P

   Poista

talk to me, i won't bite you