Playlist

11/28/2013

Viikonlopun menoja

Huomenta *huoh

Kirjoittelen aamuvuorosta klo 04:10 heränneenä. Olin viikon kipeänä ja nyt on paljon töitä tekemättä, mm. asiakaspalautteisiin vastaamista, järjestelemistä ja tilittämistä. Mutta tänään on luvassa firman pikkujoulut! En ole vielä ikinä saanut kokea työpaikan pikkujouluja, joten odotan innolla tulevaa :) Pääsen töistä klo 14 ja muru tulee hakemaan mut täältä Meikusta asti ja mennään Itikseen shoppailemaan, kun vasta viikko sitten tajusin että Suomessa on New Yorker ja vielä Espoossa. Mun on metsästettävä illaksi mekkoa ja sen on löydyttävä, koska en ottanut omia mekkoja edes varuiksi :D No eiköhän sieltä jotain löydy. Ostoslistakin on täynnä kaikkea oleellista että turhaa. Tänään oli palkkapäivä, joten hurrrrraaaaa! Mutta koitan kuitenkin pysyä hyvän rahan käytön rajoissa (epäilen hah).

Itis shoppailun jälkeen P heittää mut ravintolaan stadin keskustaan, jossa pikkujoulut pidetään. Siellä vietän klo 18-23 aikaani ja sieltä lupasin yhdelle parhaista ystävistäni suunnata baariin hänen ja poikaystäväni kanssa. Tämän ystäväni kanssa kun lähtee baariin on varma takuu jumalattomista känneistä. Koska hän pakottaa minut aina juomaan kaiken maailman shotteja hyi hitto. Aina sanomassa "come on.. drink one.. drink this too.. taste this!" :D

Yöksi menemme hänen luokseen ja aamulla krapuloissa pitäisi lähteä takaisin Lohjalle, koska klo 15 mulla on tankotanssi kuvaukset. Toivon todella etten näytä bilemeikeissä aivan karsealta kun aamulla herää hahah.Tankotanssi kuvauksiin meitä tulee muutamia ja koitamme saada kuvan, jossa jokainen roikkuu pää alaspäin tangolla (yksityiskohtaisemmin en vielä tiedä) sekä otetaan yksityiskuvia. Menot eivät pääty vielä tähänkään: illalla klo 20:00-03:30 PinUp Tiina "Snow White" ja minä "Lady Laurenn" menemme Lohjan Wameen promoamaan Sailor Jerryä. Aion pukea sailor shortsi-asuni ja sailor hatun. Myymme siis shotteja ravintolassa ja markkinoimme mallitoimistoa. Mutta tulee olemaan rankat perjantai & lauantai, tulee jäämään uni hieman vähäksi... Kyllä sitä nuorena jaksaa. Sunnuntain suunnitelmissa ei ole onneksi muuta kuin tankotanssi harkat.

 Täällä bloggerissa kuvieni laadut tuhoutuu, jonkun ihmeen takia. Varmaan jos en osaa tallentaa oikeassa muodossa niin sekin voi kuulemma vaikuttaa. Anybody? Ne ketkä eivät ole fb-kavereitani eivät olekaan nähnyt näitä. Lisäilin armeija kuvauksista muutamia kuvia tänne, mutta kaikki voivat nähdä loput kuvat julkisesti Facebook albumista.

Joulu & synttäritkin ovat aivan kohta ovella. Syntymäpäiviäni juhlitaan 6.12. itsenäisyyspäivänä ja 7.12-14.12. lähdemme Jordaniaan P:n kanssa. Ps. ne ketkä lukivat 11 faktaa minusta-postauksen niin ymmärrätte kun kerron, että mun ei tarvitsekaan alkaa maksamaan miljoonia yksityis pianotunneista, koska isi ostaa minulle syntymäpäivälahjaksi sähköpianon! Eli aion itse oppia, jotenkin. Eiköhän youtubessa ole oivia tutorial videoita tai sitten minulla olisi muutama ystävä ehdokkaana opettamaan mua. Uskoisin, että siinä menisi vain hermot kaikilla!~xoxo Laurenn

4 kommenttia:

talk to me, i won't bite you