Playlist

1/01/2014

New Year 2014

Uusi Vuosi, uudet kujeet... 

Mitä parhain UV takana! Tiistaina töistä päästyä kävin tosiaan kampaajalla ja näistä tuli täydellisemmät ikinä. Edes silloin, kun olin värjäyttänyt kolmella eri kerralla raitoja ei tullut näin hyvää lopputulosta. Kampaaja teki näihin värinpurkun (koska olin kussut kuukausi takaperin ja värjännyt itse kaupan värillä, jolloin nämä meni liian tummaksi: ensimmäinen & viimeinen kerta, kun värjään itse punasiks...), värjäsi elumeeni "taika väriaineella", joka oli todella sotkevaa/nestemäistä ja leikkasi latvoja. Mutta nämä onnistui paremmin kuin hyvin, nyt pitää toivoa että pysyisivätkin. Käytän joka hiustenpesun yhteydessä punaisille hiuksille tarkoitettua hiushoitoaineväriä. Tyvikasvuun se ei auta, mutta luo kirkkaamman kuvan.

Kampaajan jälkeen rynnättiin P:n luo valmistautumaan. Multa loppui aika kesken, kun olisin halunnut krepata hiukset :( Mutta kai ne noinkin toimi. Mentiin parhaalle ystävälleni ja hänen kämppikselleen juhlimaan. Meitä oli aluksi kymmenkunta ja meillä oli ok meno. Join Virosta tuotuja juomiani:





...plus Rekorlderligiä. Illan aikana muut tarjosivat skumppaa, punaviiniä, valkoviiniä sun muuta. Pisang colada ei ollut mitään maailman parasta mun mielestä. Se on valmis drinkki, mutta mun makuuni maistui liikaa rommi. Jätin ton loppujen lopuksi tytöille.

Yhdessä vaiheessa yks parhaista ystävistäni teki katoamistempun ja lähti muille teille ja sinne missä me oltiin ryntäsi lauma porukkaa, joita en edes tuntenut. Tunnelma hiipui katosta lattiaan, kun he kuuntelivat p*skaa musiikkia ja valtasivat sohvat XD. Joten alettiin tehdä suunnitelmaa muutaman henkilön kanssa siirtymisestä muualle. Hankittiin kyydit ja lähdettiin jatkamaan toisen ystäväni kämppään, jossa saatiin juhlia sillä porukalla millä haluttiin! Siellä kaikki oli jo umpi tuubassa. Klo 00:00 lähdettiin pihalle ampumaan raketteja ja kiljumaan herättäen varmasti koko naapuruston. 

Sisälle päästyä hengailtiin hetki, kunnes päätettiin lähteä keskustaan. Suunnitelmissa oli mennä iskelmäbaariin, mutta jakauduttiin puoliksi ja toiset jäivät rilloon. Tilasin baaritiskiltä pahuksen tequilan, jonka takia olin en-niin-hyvässä-kunnossa aamuyöstä... ja karpalo lonkeron. Vietettiin koko baarissa olo aika karaoken puolella ja repästiin jopa 3 biisiä. Laulettiin Jannan kanssa Anssi Kelan Milla ja Puistossa sekä Indican Ikuinen Virta. Voin uskoa, että raiskattiin ne huolella. :DDD Ei ole epäilystäkään miksi ollaan Jannan kanssa parhaitaystäviä ja miksi otettiin ystävyys tatuoinnit. Meillä oli kovin hauskaa. Kun oli pilkun aika lähdettiin jonottamaan taxitolpalle. Meitsi ei meinannut pysyä kiilakoroilla pystyssä en sitten millään... Koti eteiseen päästyä kenkien riisuminen oli liian rankkaa ja päätin jäädä lepuuttamaan silmiäni eteisen lattialle :) Hyvä kun P luuli, että tulin perässä huoneeseen kun se meni keittiöön syömään. Ja vasta 15 min päästä lähti etsimään mua, kun oli liian hiljaista. Se kävi eteisessä eikä aluksi huomannut mua, kun olin myttynä takki vielä päällä lattialla. (XDD) Voin kertoa, että eteisen lattia ei ole koskaan tuntunut niin mukavalta paikalta maata. Sitten mut talutettiin sänkyyn. Päässä pyöri & näin miljoonia sädetikkuja, raketteja ja täht.. Kun vihdoin sain unen päästä kiinni, nukuttiin klo 13 asti päivällä. Syötiin aamupala ja mentiin takaisin nukkumaan. Herättiin seuraavan kerran klo 20. Siinähän se darrapäivä meni mukavasti. Nukkuminen auttoi oloon ❤ Siinä mun uudesta vuodesta, toivottavasti kaikilla on mennyt omansa yhtä hyvissä merkeissä ;)


  
All these diamonds, trips around the world
Don’t mean a thing if I ain’t your girl
A little party never killed nobody
So we gon’ dance until we drop, drop
A little party never killed nobody
Right here, right now’s all we got

















 

http://tattoojockey.com/images/tattoo/symbol/big/2934lips.gif.jpg

~xoxo Laurenn

12 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Teillä on näyttäny olevan hauskaa! :) Ja nuo sun hiukset... <3

    VastaaPoista
  2. Kivalta kuulostava ilta!:) Tykkään niin tuosta sun teksti tatuoinnista! Siinä on niin upea fontti:)<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielenkiintoinen ilta oli täytyy myöntää :D Niin minäkin, kiitos kiitos! <3

      Poista
  3. Anteeksi mutten tykännyt tästä "kännipostauksesta".. Kuvat ovat kauniita niin kuin aina, mutta omasta mielestä kamera ja bileet ei sovi yhteen. Pidä laatu korkealla, uskon että sua pitää roolimallina ainakin yks alle 18-vuotias.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia ei voi aina miellyttää :) Mun mielestä bilekuvia on hauska katsoa ja niissä on asennetta. Toki ymmärrän, että blogiani saattaa lukea nuorempiakin henkilöitä, mutta kirjoitan tätä blogia itsenikin takia eli kirjoitan tänne mitä haluan sekä lisään millaisia kuvia haluan. Aina voi vähän hullutella! Uusi vuosi antaa siihen luvan.

      Poista
  4. Blogisi tsekattu ja liityinkin lukijaksi :) Kivoja kuviahan nää on :)
    http://camiinka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. " Tilasin baaritiskiltä pahuksen tequilan" <3

    VastaaPoista
  6. kiva postaus:) vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiice kiva kun tykkäät :) Thänks!
      Oon ollut sun lukijana varmaanki vuoden jo.. ;)<3

      Poista

talk to me, i won't bite you