Playlist

4/02/2014

I'm back b!tches

Hei vaan hei!! I'm bäk. Viimeksi helmikuussa blogannut... Mutta nyt mulla on vihdoin se god damnitin järjestelmäkamera ostettuna. Pari hassua kuvaa sillä ehtinyt napsia. Tästä eteenpäin voinkin sitten ahkerammin kirjoitella ;)

Pariin kuukauteen on taas sisältynyt kaikenlaista; kuvauksia, Rock Model of The Year 2014 osakilpailuun osallistumista, harrastuksia, kirppikselle kamojen raahausta, tatska-aikojen varausta, uutta lävistystä, keikkailua, shoppailua, biletystä...

Where do I start? Täksi kuuksi minulle on varattuna kaksi eri tatska-aikaa. Nimittäin olen aloittamassa oikean käden täyttöä. Käsi sleeve ♥ ♥ ♥ Siitä on tulossa niin karkkikäsi että! Onneksi Suomessa töissä pystyy peittää käsivarret lähestulkoon aina pitkähihaisilla. Ainoat tatskat mitkä minulla on näkyvillä on 3x sormissa. Mutta eiköhän tatuoinnit ala olemaan jo sen verran yleistynyttä hommaa ettei niitä kauaa katsota pahasti. Esimerkiksi tässä nykyisessä työssäni saan pitää lävistyksiä ja tatuointeja näkyvillä (unelmaduuni). Sen voin paljastaa tulevasta, että aloitamme heti rankalla koko päivän kestävällä kuvalla. En kestä odottaa, että tatuoitsija ystäväni saa koko käden suunniteltua ja näen tuloksen! Minua ei sitten kinosta kenenkään negatiivinen mielipide tatskoista, I love it & that's all that matters. :)

 


 

ILOUUTISET! Pääsin jatkoon Rock Model of the Year 2014-kilpailussa :) Nyt on meneillään toinenkin rokki kilpailu Miss Rock, mutta se on eri. Ensimmäinen osakilpailu järjestettiin PRKL Clubin alakerrassa 8. maaliskuuta. Meitä pääsi jatkoon viisi naista ja kaksi miestä. Voittajiksi tullaan kruunataan yksi mies & nainen. Pääpalkintona on matka Lontooseen elokuun lopulla 2014, missä voittajat pääsevät tatuoitavaviksi paikallisen studion, Into You Tattoo Londonin huippuartistille, sekä kuvauksiin. Matka kestää kaksi vuorokautta ja siihen sisältyy tatuointien ja kuvausten lisäksi majoitus ja lennot. Tatuointi on voittajan itsevalitsema ja se on arvoltaan n. 500 €. Palkintojen yhteisarvo on n. 2 x 1 000 €. Lisää tietoa kilpailusta linkeistä alempana.

Toinen erä osakilpailusta on ensi kuussa ja ajattelin mennä sinne tsiigailemaan keitä muita kilpakumppaneiksi valitaan!

Tunnelmia pääset katsomaan mun omasta albumista:
Rock Model of  the Year 2014 / 1. Osakilpailu-tapahtuman facebook sivuille linkki:
Rock Model of  the Year 2014 / 2. Osakilpailu-tapahtuman facebook sivuille linkki:


 Lopuksi lisäsin kuvia, jotka ovat otettu tän parin kuukauden sisällä mitä te lukijat ette ole vielä luultavimmin nähneet :)

 

 

 

 

 

 

Rebel Collection lahjoitti Rock Model of the Year 2014-kilpailijoille upeat korut! Jokainen sai valita omansa.
Tässä tätä uutta järkkärin laatua

 

Olin yhden parhaista ystävistäni seurana Profane Omen, Mygrainin ja Amoralin yhteiskeikalla Nosturissa.

 


#insta: laurahyrkko


~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

talk to me, i won't bite you