Playlist

12/04/2014

How you doin'?

Hello, olen pitänyt lähes koko marraskuun hiljaiseloa somettamisessa. Pidin vuosilomaani ja halusin vain olla ja nukkua univelkoja pois. En ottanut edes yhden yhtä kuvausta koko kuulle. Kalenterissa kuu näytti tyhjältä, mikä on hyvin poikkeavaa. Lomallani juhlin enemmän kuin piti ja ajelin paljon frendieni kanssa, koska tahdoin mennä varmoin mielin autokoulun kakkosvaiheeseen. Nyt se on vihdoin suoritettu. Mitä tuli opittua on, että navigaattori saattaa kusettaa joskus aika huolella.. heh. Karaokeiltojakin on tullut käytyä läpi ja muuta hauskaa. Nyt on akut on ladattuina Älkää saako hepuleita mun kamalista kännykkäselfieistä!

  
 

 Päätöntä reivaamista!
 


Mitäs muuta... Olen keikkaillut ja käynyt elokuvissa aika paljon lyhyessä ajassa. In Flames tuli Suomeen 4.11. ja esiintyi Jäähallissa. Eniten odotin Papa Roach lämppäriä, joka oli huikee! Olin vain kamalan pettynyt, kun "Scars" biisiä ei soitettu murr. Molemmat olivat kuitenkin tajuttoman hyviä livenä. Sitten 9.11. Hollywood Undead esiintyi The Circuksessa ja odotukset olivat korkealla, jotka täyttyivät. Se energia on sanoin kuvaamaton mitä keikalla oli. Lämppärinä oli Icon For Hire, josta en ollut ikinä kuullutkaan, mutta yllätti positiivisesti. Täytyy alkaa tarkkailemaan useammin keitä tänne tulee, koska keikkailu on aivan mahtavaa. Five Finger Dead Punch olisi seuraavana, mutta pääesiintyjä ei nappaa. Onneksi purkkapoppia luvassa ensi vuonna kun Katy Perry saapuu Suomeen!
Elokuvissa olen käynyt katsomassa Labyrintin ja Nälkäpelin: Matkijanärhen. Suosittelen molempia! (Labyrintti oli pakko käydä chekkaamassa, koska Skinsin Effy)

 


Sain kokea täydelliset kirkkohäätkin, kun tätini meni hiljattain naimisiin. En ollut ikinä ennen nähnyt raskaana olevaa morsianta, mutta se oli jotain niin kaunista. Kirkossa itkin aivan hulluna. Olen tajuttoman herkkä ihminen ja saatan herkistyä ihan pienistäkin - hyvistä ja huonoista asioista. Täti sanoi, että oli todella kiva yrittää hymyillen kävellä pitkin alttaria mun kohdalla, kun itkeä vollotin yleisössä :D Mielestäni on lahja, että omistaa vahva tunteet, en häpeä sitä yhtään. Tarkoittanee, että sydän on paikallaan... Arvostan ihmisiä, jotka ei pelkää näyttää tunteitaan. Ihailen jopa miehiä, jotka pystyvät itkemään.

Kirkon jälkeen oli kahvitus ja sieltä lähdettiin porukalla mökille juhlimaan. Siellä esitettiin häävalssi ja muuta ohjelmaa. Kun tuli morsiuskimpun heiton aika... Meitsi ryntäsi eturiviin ja kuinkas ollakkaan sain kimpun kiinni!!!!! Siinä vaiheessa isi huutaa: "ei Laura!" ja äiti toisesta pöydästä: "ei vielä!" Tämän mukaan olisin suvussamme seuraava naimisiin menijä. Oh crap.

Sieltä sitten hyvällä meiningillä yhteiskuljetuksella baariin, jossa kaikista ihaninta ikinä oli tanssia oman äidin kanssa tanssilattialla. En olisi uskonut sitä päivää tulevan! Oli mielenkiintoista nähdä sukulaisia hyvissä, mutta todella hauskaa oli.


 
 


Firman pikkujoulut ehti olla tässä viikko takaperin ja oli todella hauskaa! Sen enempää en illasta avaudu, kuin että juomani myrkytettiin Apollossa. Menin yksin istumaan sohvalle valitsemaan karaokebiisiä kun muuan mies tuli viereeni ja kysyi saisiko hän tarjota minulle juoman. Heitin: "Toki kunhan se ei ole myrkytettyä" ja nauroin päälle. En tietenkään seurannut tilannetta baaritiskillä vaan menin ilmoittamaan laulubiisini. Kun mies toi juotavani kysyin saisinko maistaa toista mikä oli hänen kädessään tarkoitettu hänelle itselleen. Sain juoda ja maistui hyvältä. Sitten tuputti minulle toista. Maistoin ja hyi hitto miten pistävän vahva maku. Kysyin mitä hittoa tässä on. Hän väitti, että molemmat olivat samaa juotavaa. Kato ku. Mies kääntyi ja selitin tilanteen työkaverilleni, joka kysyi mieheltä saisiko hänkin maistaa niin ei antanut. Siinä oli jotain pahasti pielessä. Sitten mies alkoi tulistua ja pääsin siitä onneksi eroon. Toinen työkaverini tuli jonkin ajan päästä luokseni ja kysyi onko juomansa mielestäni ok? Maistoin ja sama pistävä maku. Siirsin juoman syrjään ja sanoin että haetaan uusi. Työkaverini kertoi ihan kuin hänen juomansa olisi heilahtanut tiskillä. Ajattelin, että hän oli vain niin hyvissä että näki omiaan :D Mutta kun kävelimme baaritiskille osoitin kyseistä miestä, joka oli juomaani koskenut työkaverini sanoi, että sama mies oli ollut hänen vieressä ja heilauttanut lasia. Ihan kamala tapaus. Ja sitten näin tämän miehen uusien gimmojen kimpussa. Luojan kiitos tajusin vielä siinä vaiheessa yötä... Sairasta porukkaa liikenteessä. Ei saisi ikinä jättää juomaansa vartioimatta!

 
 
 

Ilmeestä päätellen oli hauska ilta
 Ciao for now!


~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you