Playlist

12/22/2014

Rapunzel of Sweden: Clip-on pidennykset original suora #RedFire

 

Hei. ♥ Sain yhteistyökumppaniltani Rapunzel of Sweden uudet pidennykset, koska edelliset olivat nähneet jo parhaimmat päivänsä. Yli vuotta aktiivisessa käytössä pidennykseni eivät säily. Mutta verrattuna hintaan, helppouteen, laatuun ja kestoon, nämä ovat ehdottomasti valintani.

Joka kuukausi kun menen kampaajalle keskustelen kampaajien kanssa parhaista pidennysvaihtoehdoista enkä ole vieläkään suostunut vaihtamaan viiden vuoden kokemuksella Rapunzel of Swedenin klipsipidennyksiä muihin. Sinettipidennykset ja niiden ylläpitäminen on tajuttoman kallista ja teippipidennyksiin en luota (en tahdo liimaa päähäni). Klipsien laittoon kuluu nykyään minulta vain muutama minuutti, ne saa halutessaan nopeasti pois, oma tukka ei vaurioidu, osiot saa aseteltua oman mielen mukaisiin kohtiin riippuen kampauksesta yms, niiden kanssa voi nukkua ja ne voi pestä normaalisti. Pesiessä suositellaan Rapunzel of Swedenin omia tuotteita.

Pidennykset löydät: tästä! Tällä klipsisetillä saa aikaan unelmahiukset, koska tukkaa on huikeat 110 grammaa! Oma tukkani on tällä hetkellä olkapäihin asti, koska jouduttiin napsimaan huonot latvat veke, joten nämä ovat pelastukseni. Pidennykset ovat aitoa hiusta, joten näitä voi suoristaa, kihartaa ja muotoilla niin kuin itse haluaa.

Setissä on:
  • 1x  20cm 4 klipsin osio
  • 2x  15cm 3 klipsin osio
  • 2x  10cm 2 klipsin osio
  • 2x  5cm 1 klipsin osio

#RedFire väriset klipsini on saatavilla 50cm vaihtoehtona. Heti kun sain pidennykset suuntasin kampaajalle, jossa nämä leikattiin muottiin oman tukkani kanssa luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pidennyksiä ei edes tarvinnut värjätä, koska mukautuivat oman tukan väriin täydellisesti!

Must-tuote pidennyksien kanssa on Tangle Teezer harja. En pystyisi elämään ilman sitä!!! Harja on todella hellävarainen hiuksille ja poistaa takut. Sillä on ominaisuus ettei revi takkuja vaan takut avataan voimaa käyttäen, ei tarvitse varoa. Tämä määrä tukkaa menee erittäin usein solmuun, joten voin suositella lämpimästi. Taikaharja. ♥ 


~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

talk to me, i won't bite you