Playlist

6/24/2015

Bisters

Löysin vastikään uuden verkkokaupan Bisters.fi, jossa myydään ihan tajuttoman upeita ja erilaisia vaatteita!!! Tilaaminen on tehty todella helpoksi. Esimerkiksi yleensä vaihtoehdoiksi maksu kohdassa ei anneta SmartPostia, mutta tämä sivu tarjosi sen eikä minun pitänyt jälkikäteen laittaa sähköpostia etten halua hakea tilausta postista. Toimitus oli todella nopeaa, 1-4 arkipäivää! Postikulutkin vain 3,90€. Tärkeänä on myös 14 päivän palautusoikeus.


Tilasin valehtelematta maailman mukavimmat ja istuvimmat housut, jotka näyttävät nahkabyysilta, mutta ovat hengittävää kangasmateriaalia! Joustaa kuin unelmat. Voisin väittää, että ovat mukavammat kuin freddyt, kyllä. En ole ikinä ollut näin tyytyväinen housuihin ja vielä näin upealla ulkonäöllä. Tismalleen samoilla yksityiskohdilla olevia housuja ei ole verkkokaupassa tällä hetkellä tarjolla, mutta kultaisilla vetoketjuilla löytyy 29,90€ hintaan: tästä.

Byysien kanssa sopii täydellisesti "Most Wanted wiskey"-toppi. Olen etsinyt pitkään täydellistä kainalo vekillistä toppia ja vihdoin löysin! Mielestäni on seksikkään näköistä kun rintsikoista näkyy hieman, tämä tietenkin mielipidekysymys :D Tämä toppi maksaa 18,90€ ja löytyy: tästä. Tällä hetkellä varastossa ainoastaan valkoisena versiona, mutta onhan toikin pakko hankkia. Niin magee.

Suosittelen tsiigailemaan säännöllisin väliajoin tarjontaa sillä kaikkea uutta tulee koko ajan ja suosikki tuotteita varmasti laitetaan uudestaan myyntiin! Toimikaa nopeasti, kun löydätte silmää miellyttäviä vaatteita.
Tilasin myös tämän tajuttoman hienon puseron, mutta se ei ikävä kyllä ole tarjonnassa tällä hetkellä. Toivottavasti tulisi takaisin valikoimaan, koska tämä vietiin käsistä! Ihana kasari viba, hih. Mitäs pidätte?


~xoxo Laurenn

6 kommenttia:

 1. Oi sulle sopii toi violetimpi huulipuna <3 :) - Murderous Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Päätin kerrankin repäistä ja kokeilla jotain spessumpaa huulipunaa. Pitää jatkossakin!

   Poista
 2. Toi bisters.fi on kyl ihan huippu kauppa!!! Pitää käydäkin kattelee oisko jotain uutta tullu :)

  Tää alimpien kuvien asu on ihan mieletön!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On!! Itse stalkkailen useasti milloin tulee uusia vaatteita tai omia suosikkeja takaisin myyntiin tai korvaavia sellaisia niistä :P

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Oli kyllä sen verran makeen näköiset housut, että oli pakko tilata itsellekkin. Pvc/nahka tuppaa olemaan liian hiostava materiaali kesällä joten plussaa jos nuo housut hengittää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut todella tyytyväinen kyseisiin housuihin! Toivottavasti mukautuvat itsellesikin ja ovat yhtä monikäyttöiset :)

   Poista

talk to me, i won't bite you