Playlist

11/10/2015

Summer that I left behind...

Näin pitkä tauko on jotain aivan kamalaa! Ei ole ollut yhtään energiaa eikä inspiraatiota kirjoittaa mitään. On niin monta aihetta mistä on pitänyt kirjoittaa, joten olen lykännyt kaikki, että sekin ahdisti :D Nyt pyrin jatkamaan aktiivisemmin blogini ylläpitoa...

Kesä meni todella railakkaasti! Juhannuksestakin on kulunut viisi kuukautta. Haluan joka tapauksessa nyt ryhdistäytyä ja kertoa mitä kaikkea kesällä tapahtui vaikka tuleekin todella jälkijunassa. Muistoja ne silti ovat. Nyt olen sinkkukin ja uusi luku elämästä käännetty :) Kaikki kuvat ovat kahdella eri puhelimella ja käsittelyjä vailla vaikka ovatkin puhelinlaatua ja etanan hitaalla netillä tätä tehnyt. Miljoona kuvaa enkä osaa ikinä päättää, niin tuli hurjan pitkä postaus. Lupaan lopettaa kiukuttelun heti kun olen tämän postauksen julkaissut! Teen tämän osissa, koittakaa pysyä mukana...

JUHANNUS

Juhannukseksi lähdettiin kolmen tyttökaverini kanssa autolla Himokselle! Ensimmäinen ja viimeinen kerta minulle. Olihan tuo Himos Juhannus koettava ja oli todella hauska reissu, mutta en uudestaan lähtisi ainakaan teltta-alueelle :D Kelistä ei voi koskaan tietää ja se oli yhtä helvettiä palella vesisateessa/tuuleessa teltassa sekä festarialueella. Onneksi alkoholi välillä lämmitti. Ajettiin kolmisen tuntia paikan päälle. Auto oli pakattu täyteen ja kun sanon täyteen, se oli aivan täynnä. Kaikilla miljoona keissiä, teltta, vaihtovaatteita, selviämis ruokaa, etc. Paikan päälle päästessämme aloimme kasaamaan telttaa mikä ei meiltä luonnistunut yhtään! Onneksi viereisessä spotissa oli ystävällisiä jätkiä, jotka auttoivat meitä kädettömiä tyttöjä (vasta kun eivät enää jaksaneet kuulla mun huutoa miten mikään ei onnistu).

En välttämättä suosittele katsomaan näitä videoita, olin jo hyvissä maisteissa automatkalla hahahah

Keitä esiintyjiä edes näin... Ainakin Apulanta, Darude, Sanni, Elastinen, Kaija Koo, Kasmir, Mikael Gabriel, Leila K, JVG, Kaikista eniten odotin Italobrothersia mutta olin vissiin sammunut telttaan, joten missasin sen, great.

Kun lähdettiin alueelta pois, se oli kuin mutapainialue. Autoja jäi jumiin tielle mistä pääsi poistumaan  ja jotkut joutuivat työntö hommiin. Onneksi meillä oli alla kunnon ferrari niin päästiin nasta laudassa kohdan yli, heh! Viimeisessä kuvassa ollaan lähdetty kotia päin, varmaan huomaatte rähjäsyydestä... ahahh

KALJAKELLUNTA

Vihdoin pääsin kokemaan kaljakellunnankin! Mulla oli vasta värjätty tatuointi, joten jouduin suojamaan sen auringolta noinkin tyhmännäköisesti huivilla. Olot ei ollut mitään mahtavampia, kun edellisenä päivänä oli pitänyt myös ottaa - ei näin. Mutta oli aivan tajuttoman upea kokemus!!! Patjan pumppaaminen oli vain syvältä tossa helteessä, mutta onneksi meitä oli kolme niin läpsystä vaihdot. Me pelättiin ettei uima-altaamme kelluisi vaan upottais, mutta lisättiin uimapatja mukaan niin me kaikki viisi kelluttiin iisisti. Pelättiin myös ettei kelit sallisi, mutta oli tajuttoman kuuma päivä. Kelluttiin pitkin virtaavaa jokea ja vain chillattiin, kuunneltiin musaa, juotiin ja nautittiin toistemme seurasta. Ainoa ongelma oli vain päästä kuselle..... ei saatana hahahahahah. Joka kerta kun jollekin tuli kusihätä täytyi etsiä spotti mistä pääsisi kipumaan maan tasalle. Oltiin ihan mudassa kun ei ollut mitään loistavia kohtia päästä ylös. Ja toiset hullut ui ittenstä metsään. Ensi vuonna uudestaan!!!


LINKIN PARK & DEAD BY APRIL

Kun sain kuulla että Dead By April tulee Suomeen ajattelin että mun on pakko päästä kuuntelemaan livenä!!! Pääesiintyjänä oli Linkin Park, joten sitä suuremmalla syyllä hankittiin liput. Taas ajomatka Himokselle. Reissussa ei ollut mitään valittamista, kuin miten pettynyt olin Dead By Aprilin keikkaan... Screamoja oli aivan loistava, mutta lauluosat... Laulamisen suoritti bändin kitaristi ja se kuulosti aivan kamalalta. Ei riittänyt ääni, koska biisit eivät ole suunniteltu hänen äänialalleen. Mikään laulukohta ei mennyt miten piti ja v*tutti. Ehkä DBA uusi albumi on hyvä vaikka sama laulaja jatkaa, kun biisit räätälöidään häntä varten, mutta ei noi vanhoja biisejä kykene esittämään... Linkin Park puolestaan oli enemmän kuin mitä osasin toivoa! Olin niin fiiliksissä ja huusin niin että ääni kähisi seuraavana päivänä. Uuden albumin biisit ei vain purrut muhun, eikä oikein yleisöönkään. Kun tapahtuma oli ohi, eksyttiin auton kanssa jonnekin aivan perämetsiin (en ymmärrä miten) ja akut oli loppu molempien puhelimista eikä saatu navigaattoria päälle niin menipä sitten enemmän kuin se kolme tuntia kotiin :D Mahtava reissu joka tapauksessa! Meitä haastateltiin johonkin Keski-Suomen uutisiinkin, mutta en löydä alkuperäistä videota enää mistään.SUMMER SOUND FESTIVAL

Tämä reissu meni loppuja kohden aivan päin sitä itseään. Mutta onneksi mulla oli silti osittain hauskaa. En tahdo edes muistaa reissusta muuta kuin että Showtek oli pirun kova!
JOKERIT MATSI

Pääsin ensimmäistä kertaa isolle hallille seuraamaan jääkiekkomatsia. Älkää tuomitko mua joukkueesta, vannon etten kannusta tällä hetkellä mitään tiettyä joukkuetta. Tykkäsin ihan tajuttoman paljon katsoa ottelua livenä, aika meni vain paljon nopeammin kuin telkkarista katsottuna. Meitä kuvattiin telkkariinkin, hitto kun en itse nähnyt :D Hallissa kannustaa, huutaa, bailaa ja taputtaa vain enemmän kun kaikki muutkin ovat fiiliksissä. Kivoin oli taitettu paperiviuhka, jota kuului hakata ja se kului räpäleiksi kun oli tarpeeksi kovaa kannustanut hih! Matsi kumminkin hävittiin, damn.

WEEKEND FESTIVAL

Taas oli jostain syystä huono olo uuteen nousuun... Mulla oli 1 päivän lippu ja frendeillä jo rannekkeet niin jouduin jonottamaan yksin aivan tajuttoman kauan jonossa ja missasin siksi Tungevaagin, hemmetti. Muuten oli hauskaa, tanssittiin ja pompittiin. Alunperin oli tarkoitus mennä weekendiin silloisen jätkän kanssa, mutta yllättäen oltiin erottu. Onneksi sain parempaa seuraa! Martin Garrix, Armin Van Buuren ja Avicii oli tajuttoman upeita!!! Oltiin aika taka-alalla, mutta sukellettiin lähemmäs lavaa fiilistelemäänkin. Tietenkin hukkasin seurani vessassa käydessä, mutta löysin onneksi ne mistäs muualtakaan kuin anniskelualeelta :D Jouduin joukkotungokseenkin ja kaaduin muiden jalkoihin, ahdistavia tollaset. Yöllä tuli kylmä kun satoi hieman ja lähdettiin festareilta niin että ehdittiin viimeiseen metroon. Sellaisia ruuhkia en ollut vielä ikinä nähnyt. Ihan kuin olisi ollut kyse elämästä ja kuolemasta miten ihmiset töni ja juoksi asemalle. Me oltiin niitä onnekaita, jotka ehti metroon. Weekendi on joka vuosi aina vain mahtava! Jatkoille mentiin Summer Heat baariin, mutta en kauaa kyennyt jatkamaan yötä koska oli pahaolo, miksiköhän heh.

RIIHIMÄKI ROCK

Sain Riihimäki Rockiin kaksi guest-passia ja olihan ne käytettävä! Kauniina kesäpäivänä kuunneltiin Maija Vilkkumaata, Anna Abreuta ja Neljää Ruusua.

TIVOLI

Tivoli on joka vuotinen perinne, johon on aina vain pakko päästä!KUMMITÄTIYS

Sain ihanan kummilapsen  Nimittäin Rocky hauva vauvan. Ai että mä rakastan tätä koiraa kuin omaani. Me ei tiedetä mitä tiettyä rotua se on ja kuinka isoksi edes kasvaa, mutta kasvaa silmissä. Mutta aivan valloittava tapaus. Tädin ja hauvan yhteinen juttu on ottaa selfieitä ja pussailla!
RANKKAA BAILAAMISTA

Lopuksi kaikki juhlat, mökkibailut, baari reissut, random selfiet, darra mätöt ja itse herra krapula. Että rakastan ystäviäni 

Tuliko ikävä kesää? Mulle ainakin!

~xoxo Laurenn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

talk to me, i won't bite you