Playlist

11/13/2015

HerSecret: All Black Everything Black

Moi! Esittelen viimeisimmät HerSecret tilaukseni. Olen ollut aina tyytyväinen heidän tuotteisiinsa ja minusta on tullut vakioasiakas. Valikoima on uskomattoman laaja! Varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Vaatteet ovat niin makuuni, naisellisia, uniikkeja ja asenteellisia. Heillä on ilmainen toimitus ja palautuskin. Pikkujoulu vaatetusta on yllin kyllin tarjolla, ei kun shoppailemaan!

Olin pitkään etsinyt korkeavyötäröisiä wetlook legginssejä ja heiltä löytyi hintaan 19,95€. Eivät ole kuluneet vieläkään käytössä ja istuvat hyvin! Lödyät ne: tästä.

Mustaa hupparia toivoin ja löytyi persoonallinen strassikoristeinen sellainen eikä pelkkä tylsä musta. Vetoketjun voi avata molemmista päistä, jännä! Hintaa on 36,95€. Tätä ei ikävä kyllä löydy tällä hetkellä valikoimasta mustana, mutta pinkkinä löytyy: tästä. Saman tyylisiä mustana on: tässä ja tässä.


Mustia revittyjä farkkuja olin myös etsinyt ja yllättäen heiltä löytyi nekin! Näissä on paljettikoristeet halkioiden alla, not bad at all. Maksavat 54,95€. Todella hyvät jalassa! Löytyy: tästä.~xoxo Laurenn

2 kommenttia:

talk to me, i won't bite you