Playlist

3/01/2012

DREAM

Eilinen päiväni oli mahdottoman kiireinen. Hankin itselleni työharjoittelupaikkoja & minut hyväksyttiin kahteen eri paikkaan. Oikeaksi työntekijäksi Abc:lle ja työharjoitteluun Espanjaan !!! Heti Abc-haastattelun jälkeen minulle soitettiin numerosta, jota en tunnistanut... vastasin ja espanjassa sijaitsevasta suomalaisesta telemarkkinointi firmasta soitettiin. He sanoivat voivansa ottaa minut ja luokkalaiseni heille palkalliseen työssäoppimideen. Sekosin täysin. Unelmani on ollut pitkään päästä Espanjan polttavan auringon alle ja se on vielä palkallinen jakso. €€€

2 kuukautta aurinkorannikolla..

Monta asiaa vain täytyisi saada hoidettua; tuet, rokotukset etc. Kuulostaa niin hyvältä, että pelottaa ettei jokin asia onnistukaan. Mutta siinä vaiheessa onneksi on toinen paikka varalla :) Jää nähtäväksi.



Lupasin tehdä päivän vaate-postauksen
& tässä eiliseltä;

Pitkähihainen, Dubai
Pitkä toppi, Only
Farkut, Seppälä
Saapikkaat, Seppälä
Korvikset, Seppälä


Tytsyni ♥



~xoxo Laurenn

6 kommenttia:

  1. Mä olin ABC:llä duunissa vuoden ja otin loparit liikojen yövuorojen takia :( Aluks se oli tosi mukavaa ja rahaa tuli vaikka kuinka, mut se on oikeesti aika rankkaa työtä ja en ite menis takasin mistään hinnasta ! Jotenki osa työkavereista oli tosi ikäviä, eikä mul oo myöskään hyvää sanottavaa pomosta. Mut jos päätät ABC:lle mennä, ni toivon että viihdyt siellä paremmin ku mä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta täysikäsenähän saa noita yövuoroja tehdä? Olen mahdoton yövirkku, uskon kyllä että oli erittäin rankkaa työtä. Kiinnostaisi kokeilla yövuoroja ihan kokoaikaistyönä, mutta nyt tekisin työssäoppimisjaksolla vain aamuvuoroja, matkailu-puolella! =) Eli kyse ei ole yövuoroista.

      Poista
    2. Joo, ainoastaan täysikäsenä. Mäki, mut oli ihan kauheeta olla arkisin skolessa ja sit viikonloput yövuoroissa. Mun piti myös valita meenkö töihin UV-yönä vaiko jouluaattona...

      Poista
    3. Okei. Voin vain kuvitella.. Kumman valitsit? -itse olin töissä jouluaattona Prismassa hah! Oletko nyt löytänyt miellyttävämmän työpaikan? (=

      Poista
  2. Jeeeeeee oon niin ylpee sustaaa! ==)<3 ja samal vähä kade ! :::) heiheihei JOS nyt pääset lähtee nii kosk meet sinne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =)) Olen niiin innoissani myös, kiva kun muutkin mun puolesta! <3 Jos saadaan kaikki hoidettua niin lähtö olisi jo tämän kuun viimeisinä päivinä! :o Nyt jännittää!

      Poista

talk to me, i won't bite you