Playlist

12/05/2013

Joulukuun ensimmäinen viikko on yhtä juhlaa

Joulukuuta viedään... ja huomenna on meitsin syntymäpäivät! Juhlitaan tänään parhaiden ystävieni kanssa niitä baarissa. Pääsen iltavuorosta vasta klo 23, joten olen Lohjalla vasta kahdentoista aikaan, mutta dösästä sitten suoraan baila bailando. Sain jo eilen ensimmäisen synttärilahjan murulta: ipod nanon sinisenä. Se on maaailman kätevin musiikin kuuntelu kapistus kuntosalille! Minua ei ole inspannut kuntosalilla käynti vaan tykkään käydä enemmän tanssitunneilla sekä ryhmäliikunnassa, mutta nyt koitan saada itseni musiikin avulla salille. 



Herättiin tänään klo 07 (vaikka iltavuoro..), koska lähdettiin käymään stadissa asti tutulla parturilla. Mua hemmoteltiin tänään aivan liikaa. Posti minulle kampaamosta hiustuotteita lahjaksi, joista saan kuvia otettua huomenna. Tiivistettynä: hiuksiin jätettävä suihkutettava hoitoaine, joka kosteuttaa ja suojaa sähköisyydeltä (tätä minulta ei vielä hiustenhoidosta löytynyt) / hiusparfyymin, jossa on maailman upein tsuit tsuit pallo, jolla suihkutetaan! Se tuoksuu jumalaiselta ja siinä on uv-suoja sekä se on öljy pohjainen / punaista hiuhoitoaine värejä / ja kaupan päälle bling-bling timanttisen poskipuna siveltimen. Saimme P:n kanssa kampaajalta joululahjaksi nestemäisen pullon, jossa on uv-suoja, jotta loma reissulla hiusten värit eivät haalistu. Vaikka se on tarkoitettu hiuksille, sitä saa kuulemma käyttää myös iholle, kätevä!

Kampaajalta suunnattiin kohti Jumboa, koska meillä oli 4 tuntia aikaa ennen kuin työni Meilahdessa alkaisivat, joten kulutettiin aikaa & rahaa shoppailun merkeissä. P oli suunnitellut ostavansa mulle toisenkin lahjan, sellaisen jota olin kuolannut jo pitkään... Guessin texti sormus hopeana. Napsin kuvia ostoksistani myöhemmin, mutta ostin: Ponke's bulldogi mustan pipon, punaisen hupparin & siihen kuuluvat letkottelu housut, Pieces ota kaksi maksa yksi painijaselkä toppeja. P ei antanut mun tuhlailla enempää, koska yritän säästää rahaa lauantaina alkavaan lomamatkaan ja tuleviin tatuointeihin. Siitä puheenollen: käytiin tosiaan varaamassa parhaan ystäväni kanssa ystävyys-tatuointiajat 19.12 päivälle :) Otan siinä samassa kaksi muuta tatskaa, jotta ei tulisi niin kalliiksi yhden pienen takia. Minkä paljastan on, että tehdään varjostukset mun rinta textiin. Kahden muun tatska paikat hakataan sormiin.



Viime postauksesta: firman pikkujoulut sujuivat mukavasti! Tanssilattialla oli lame meininki, mutta minä rohkeana pienessä nousu huppelissa liityin burleskitanssijoiden seuraan tanssimaan. Sieltä suunnattiin Tivoliin ja reivit olivat mahtavat. Aamulla oli vain yhtä tappoa herätä ja matkustaa pitkä matka kotiin niissä oloissa.. Odotan tankotanssi kuvausten kuvia aivan sumeena, niistä tulee niin hienoja!!! Oli rankinta ikinä jaksaa 2 tuntia peräkkäin tehdä liikkeitä, mitä normaalisti ei jaksa/osaa tunnilla tehdä. Mutta ihmeellisesti kameran edessä sitä puristaakin reisiä yhteen niin helvetin lujaa, jotta pysyy tangolla ja kuva onnistuu. 





Sailor Jerry baarikeikka meni hyvin, lukuunottamatta känniääliöitä, jotka kaatoivat melkein meidän pöydän ja onnistuivat kumoomaan snapsi lasinsa 4 kertaa alas tiskiltä meidän tavaroiden päälle (Y). Iskelmäbaarissa näki, että varttuneemmat aikuiset törttöilee paljon enemmän kuin me nuoret. Ambulanssikin saapui paikalle, kun joku oli kaatunut tanssilattialla ja valehtelematta 10 x kuului krits, kun lasi putosi lattialle. Paras tapaus oli, kun muuan mies oli röökikopin edessä. Seinän ulkopuolella oli taso, johon ihmiset jättivät röökin ajaksi juomansa. Tämä mies huitasi kaikki lasit vahingossa alas, kaatui niiden lasinsirujen päälle maahan ja kun hänen ystävänsä auttoi häntä ylös - löi tämä päänsä alakautta siihen pöytään. :DDDDD ei luoja.

Koitan totutella olemaan ilman madonnaa. Näyttääkö paremmalta?


Tämä ei ole mitään mainostusta vaan haluan itse kertoa mitä etuja sain. Tilasin kuukausi takaperin KipKop storesta itselleni talvikengät ja olin niin tyytyväinen näihin että eilen kurkkailin löytyisikö nettisivuilta lisää ostettavaa. Heillä on meneillään Osta 2 kengät saat edullisemmat -50%-tarjous. Kokoja ei ollut huimasti jäljellä, mutta kun 20€ lähti yhdistä kengistä pois niin oli tilattava... Nämä tilasin & odottelen postin viestiä:

1. Woody Haven mustat nauhakengät 49,00€ 2.Crystal Bright Black platform nilkkurit 54,90€


Olen muuten pitkään ihaillut Sini Sabotagen idolsissa näkemääni hiusketjua. Selailin kaikki nettikaupat läpi enkä meinannut löytää mistään noin hienoa. Loppujen lopuksi löysin yhdestä nettisivusta saman tyylisen vain hopeana ja tilasin omakseni. Ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta eiköhän kuvia satele joku päivä. :) Mun mielestä toi on niin pähee!



Teillä on vielä 25 päivää aikaa ehdottaa postaus-aiheita kyselyni avulla! (oikealla palkissa) Nyt johtaa PinUp aihe. Mistä haluat että kirjoittaisin?

~xoxo Laurenn

10 kommenttia:

  1. You look so gorgeous in all of these pictures! I love the color of your hair :) It's so pretty.

    Just found your blog and I'm glad I did. I really like it! I'm now following you on GFC.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. First of all thank you very much darling! Look at yourself you are beautiful :) I'm just a bit sad 'cause you cannot understand what i write in my blog.. should i put google translator or write in english also.. what do you think? I started follow your blog! There are awesome photos :)
      xoxo Laurenn

      Poista
  2. Ihana toi tatuointi mikä sul on :) Hyvä blogi muuten, oli pakko liittyy lukijaks :)

    ~ käy checkkailee munki blogi jos kerkeet : http://triptofitnesslifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Love your hair color and this pin-up style/make-up, you look gorgeous!
    Following u through GFC, hope u will follow back, have a lovely weekend xx

    www.thecosmochic.blogspot.it

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Well thank you a lot :) And thanks for following me.
      Good x-mas!

      xoxo Laurenn

      Poista
  4. No nii! Nyt mä sain vihdoin aikaseks liittyy lukijaks, ku muistin sun laittaman linkin:)
    Tervetuloa myös käymään välillä munkin blogin puolella!:)

    http://camiinka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Todella mukavaa, kiitos :)
      Liityin lukijaksesi.

      Poista

talk to me, i won't bite you