Playlist

5/08/2014

Rock Model 2014

Vihdoin bloggerin parissa!

Tosiaan kaikki ketkä ovat fb-frendejä tietävät, mutta teille lukijoille: pääsin semifinaaleista finaaleihin Rock Model of The Year 2014 kilpailussa!!! Sain toiseksi eniten yleisöääniä (451 tykkäystä) + tuomareiden pisteet niin jatkoon pääsin. Lauantain vietin kilpakumppaineiden kanssa finalistikuvauksissa. Oli tajuttoman hyvän tuulinen meininki  Meitä on nyt siis loppu suoralla 8 naista ja 2 miestä. Mahtava porukka: luottomeikkaaja, luottokampaaja, luottokuvaajat, järjestäjät, tuomarit & kilpailijat! Enpä olisi osannut uneksiakaan, että Lohjalainen yltäisi tälläiseen kilpailuun :) Ensi viikolla finaaliäänestyksen olisi tarkoitus alkaa. Jännittää todella mikä kuva mulle valitaan. Kamalaa kun pidetään jännityksessä :D Sitähän se kilpailu on. Saatiin sponsorilta (helvetin16) valita itsellemme vaatekappale. Otin harmaan topin, jossa on risti. Pitäisi ottaa siitä piakoin kuva! Jotta pysytte kärryillä milloin finaali käynnistää, käykää chekkailemassa Rock Models sivua.



Finaalikuvien otto päivästä behind the scenes:







Mulla on tällä hetkellä meikkikielto meneillään... Noiden kuvausten jälkeen, kun poistin meikit niin mun luomet muuttui paloauton punaisiksi ja turposi saamari silmien päälle ja kutisi tajuttomasti. Mun iho on ollut nyt yli kuukauden todella herkkä ja kuiva vaikka olen rasvannut luomia varsinkin bepanthenilla tuloksetta. Mutta toi reaktio oli karseeta. Eli joudun kulkemaan tuolla ihmisten ilmoilla 2 viikkoa ilman meikkiä. Älkää pelästykö :D Kävin toissapäivänä lääkärissä ja ne määräsi histec kuurin ja tehorasvaa. Histec auttaa allergiseen reaktioon (käy myös hyttysen pureman kutinan kanssa). Nyt täytyy tosiaan meikittä olla, jotta nähdään johtuuko se esimerkiksi siitepölystä, koska se on kuulemma nyt pahimmillaan ja muillakin jotka eivät sairasta siitepölyallergiaa kärsii siitä - vai meikinkäytöstä. Älkääkä tulko pätemään: mä en käytä arkisin lähes yhtään meikkiä. Töissä olen lähes aina ilman. Viikonloppuisin laittaudun, jos lähden jonnekin. Harmittaa vain suuresti, koska mulla olisi ollut maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona eri kuvaukset, mutta jouduin noiden silmäluomien takia perua ne kaikki :(



Pääsiäinen ja vappukin vierähti ohi. Enkä ehtinyt kirjoittaa tänne mitään. Anyways, pukeuduin koulutytöksi t.a.t.u. heeboista mallia ottaen  Tiivistettynä vappu: Kävin töiden jälkeen kampaajalla blondaamassa tyvikasvun ja sitten värjättiin koko pää punaisella. Lähdin aloittelemaan frendille. Sieltä menimme Oliversiin ja eksyttiin kuuleman mukaan Primeen... Koko vapun jälkeisen päivän nukuin.






Pääsiäisestä ei sen ihmeellisempää: Grillailtiin, mentiin terdelle ja eksyttiin Amarilloon kuuntelemaan Petri Nygårdia. Oli niin kuultu juttu jo, että lähdin paljon ennen pilkkua vetämään.






Hitto mulla on paljon asiaa. Lauantaina on mun tanssikoulun kevätnäytös! Esiinnyn kahdessa eri burleski numerossa ja jatko tankotanssi numerossa. Burleskissa meillä on koreografia Beyoncen crazy in loveen ja tuolikoreografia Burlesque elokuvan welcome to burlesque biisiin. Esitys kuulemma kuvataan, joten toivottavasti saan videomateriaalia viikonlopun jälkeen tänne :) Tankotanssi numerossa tehdään liikkeitä osittain lattialla ja osittain lavatangoilla. Jänskää 8) Saadaan tanssikoulun puolesta esiintymisvaatteet, korsetit ynm. Kirsikkana kakun päällä vain meidän ToeStar Burlesque esiintyy yöllä Prime baarissa. Aion krepata tukan burleskia varten niin kuin Christina Aquileralla oli moulin rouge musiikkivideossa:



No niin ehkä nyt olen saanut sanottua kaiken mitä tähän kuukauteen on päälimmäisenä sisältynyt. Tatuointi on vielä hetken ilman väriä ja näyttää tältä:


ps. ketkä eivät ole vielä eksyneet mallisivujeni kautta niin käy katsomassa Lady Laurenn sivuilta uusimmat kuvat!

~xoxo Laurenn

5 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä ihan sairaan upee ja kaunis!! :o Onnitukset hyvästä sijoituksesta!! :)

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. oi ihanaa löytää tämmösiä persoonallisia blogeja <: sait uuden lukijan <3 oot super kaunis!

    http://katriina-janette.blogspot.fi/

    VastaaPoista

talk to me, i won't bite you