Playlist

11/28/2014

Hiustenpidennykset

Tulenpunaisia hiuksiani kehutaan usein ja paljastan nyt niiden salaisuuden... Pieni merenneito Ariel unelmatukkani on vain ja ainoastaan Rapunzel of Sweden hiustenpidennyksien ansiota Olen käyttänyt heidän clip-on aitoja hiustenpidennyksiä viisi vuotta erittäin tyytyväisenä! Ylä-asteella tilasin ne ensimmäisen kerran ja niistä on tullut luottotuotteeni. Kokeilin välissä muidenkin yritysten hiustenpidennyksiä, mutta ne eivät olleet läheskään yhtä laadukkaita mielestäni. Hintalaatusuhde on loistava, koska aktiivisessa käytössä pidennykset kestävät käytössäni vuoden verran. Heidän nettisivuilla on kattava tarjonta pidennyksiä, check it out!


 Kuva: www.rapunzelofsweden.fi


Omat hiukseni ovat keskipitkät (kampaajan sanojen mukaan), mutta itse pidän niitä lyhyinä. Arkena saatan kyllä kulkea töihin ja harrastuksiin omilla hiuksillani. Silloin kun haluan ja ehdin panostaa niin kiinnitän klipsit ja se muuttaa lookin samantien. Kovin yritän kasvattaa lettiäni, mutta värikäsittelyjen yms. takia hiukseni menevät aina huonoon kuntoon. Käytän kyllä kaiken maailman hiustököttejä, mutta eivät ne kaikkeen pysty. Pitäisi leikata kaljuksi, jos haluaisi kaikki huonot kohdat pois :D Huomenna menenkin kampaajalle ja leikataan pituudesta runsaasti pois, koska hattaraa, niin pidennykset pelastavat kaiken!!! Klipsit ovat erittäin kätevät, jos haluaa vaihtelua. Niiden kiinnittäminenkin on erittäin helppoa ja onnistuu 5 minuutissa. Niiden kanssa voi nukkua, urheilla ja ne voi pestä, koska ovat aitoa hiusta. Mutta näistä kerron tarkemmin tulevassa postauksessa.

Punaisen värin saloista voin avata miten olen saanut näin paloauton punaisiksi, jos ihmisiä kiinnostaa kuulla. Joten kommentoikaa ja kysykää rohkeasti. :) Tällä hetkellä mulla on jäätävä juurikasvu, joten don't mind!


Nämä nysätkin ovat välillä ihan jees

Mutta pidennykset = love

Ja kuvauksissa toimii enemmän kuin hyvin

 Kaikki alkoi tästä monta vuotta sitten, mustilla pidennyksillä (babyface)


~xoxo Laurenn

13 kommenttia:

  1. En ois uskonut et sä oot ilman kuvan editointia noin "ulkonäötön". Että sä et jotenkin näytä miltään tavallisissa kuvissa... Oon mä sut nähnyt ihan livenäkin muutaman kerran ja oon ihmetellyt, et miten ne saakin kuvissa sut näyttämään noin hyvältä. Et sä mikään ruma oo, mut et sä ilman editointia oikeen näytä miltään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun kasvoja editoida melkein koskaan kuvia varten ja jos editoidaan niin ei mun kasvonpiirteille mitään tehdä :D Sitä kutsutaan meikiksi. Anonyyminä on hyvä tulla huutelemaan. Mutta kiitos kommentistasi!

      Poista
    2. En mä sanonukkaan et sun kasvon piirteille tartteiskaan mitään tehä. Ja jotenkin ihan pelkät meikitkin päällä sä oot jotenkin vähän seinään sulautuva. Mut sun kuvat on aina tosi makeita kyllä!

      Poista
    3. Mielestäni en todellakaan ole seinäruusu, mutta jokaisella on omat mielipiteensä! Kiitos!

      Poista
  2. Ihana tää blogi, eksyin nyt ekaa kertaa kattomaan! Tosi siistit noi sun hiukset, kun on noin älypunaiset! Tuun varmaan toistekin kurkkimaan tännepäin, vaikuttaa mielenkiintoselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäät!! Kiitoksia & tervetuloa :)

      Poista
  3. Tottakai kuvassa joka on kuvattu laadukkaala kameralla, oikeilla asetuksilla ja hyvässä valaistuksessa, saadaan ihmeitä aikaan ilman mitään kuvankäsittelyjäkin. Tottakai noi kännykkäselfiet huonossa vessan valossa näyttää ihan hirveeltä varsinkin kun maskeeraus on mallikuvissa myös kohdallaan.

    En ymmärrä miks sun ees piti tulla heittään tollanen kommentti tänne. En oo ite tavannu vielä ihmistä joka ois syntyny sotamaalit naamassa ja jolla on smokey eye-silmämeikki +punatut huulet yötäpäivää. Ei sitä tarvii näyttää täydelliseltä kaikkina vuorokaudenaikoina.

    Harvat ne muotimaailman kaunottaretkaan on kovin kummosen näkösiä sit oikeesti. Miltä sä itte mahdat näyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nyt vain olen niin linssilude hahah! Aina ei vain kykene panostamaan kuin kännykkäselfieihin. En välttämättä arkisin meikkaa kuin ripset, joten tottakai näytän erilaiselta kuin kulmakarvat ynm pakkelit laitettuina. Pakko lisätä, että meikkaan itse itseni mallikuviinikin.

      Kiinnostaisi kyllä myös tietää miltä kyseinen anonyymi näyttää :) Enemmänhän niitä negatiivisia kommentteja kuulee, kuin hyviä puolia. That's how it goes.

      Poista
  4. Kiitos paljon Satu :) Voisin tehdä lähiaikoina kirjoituksen miten ylläpidän tätä punaista väriä. Ennen tätä medusa-lävistystäni mulla oli madonna-lävistys. Madonna osui syödessä ja puhuessa todella useasti hampaisiin ja ärtyi koko ajan. Mutta medusan kanssa ei ole ollut mitään ongelmia! Tottakai se vähän nippasee lävistysvaiheessa, mutta se on todella nopea toimenpide, joten ihan rohkeesti vain ;) Medusa ei tartu mihinkään, joten ei ärry tai tulehdu helposti. Suosittelen!

    VastaaPoista
  5. wau! aivan ihanat hiukset siulla ! saako kysyä että millä värillä värjäät ne tai lähinnä meinaan että kun omat hiukset on värjätty ellun rr@all nimisellä kirkkaan punaisella niin luuletko niiden mätsäävän kuin hyvin noiden rapunzelin pidennysten kanssa ja kestääkö väri niissä kuinka hyvin? kiitos vastauksesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ciao! Kiitoksia :) Kaupan värit eivät ole omiin hiuksiini toimineet ollenkaan tämän punaisen kanssa, ei saa tarpeeksi kirkasta vaikutelmaa, joten vaikea sanoa minkä väriset hiukset sinulla nyt on! Joudun käymään joka kuu kampaajalla, jossa fleda värjätään punaisella elumeenillä. Kerran tein sen virheen, että käytin kaupan punaista väriä ja meni aivan liian tummaksi. Rapunzelin punaiset pidennykset ovat todella kirkkaat, mutta ennemmin kannattaa värjätä pidennykset, kuin aloittaa vaalennusprokkista omaan tukkaan. Riippuen toki, kuinka kirkkaat olet niistä saanut. :)

      Poista
    2. kiitoksia! täähän sopii sitten paremmin kuin hyvin sillä omani ovat siis myös tuolla samaisella värillä värjätty eli elumenilla (ellu on lempinimi sille:D) oon värjänny vasta kerran joten punainen ei vielä niin kovin kirkas ole tai no on hetken mutta haalistunut on jo hieman siitä mitä oli, mutta eiköhän ala kestämään tuo punainen kun vielä muutaman kerran värjään päälle elumenilla :)

      Poista
    3. Kiva, että pystyin jeesaamaan :) Vai ellu, enpä osannut yhdistää! Onhan sulla tarpeeksi vaalea pohja punaisen elumeenin alla? Meinaan, että ei punainen kirkastu enempää vaikka värjää päälle!

      Poista

talk to me, i won't bite you