Playlist

4/22/2012

Kesä on tulossa!

SUN IS SHINING
Ahh vihdoin lämmintä! Lämpömittari näyttää +14 astetta, ei voi valittaa. Jäde maistuu tällä kelillä taivaalliselta. Ehdoton suosikkini on MAGNUM:in jäätelöt. Harmittelen, kun tänään minulla on työvuoro. Näin kauniina ilmana ei saisi sisällä viettää aikaa, mutta puolen tunnin päästä duuniin. Onneksi ilta -ja sunnuntailisät, rahan tuloa ei voi estää.






Sunnuntai-aamuni alkoi klo 11 jälkeen heräten. Aloin samantien siivous hommiin. Pyyhin pölyt & siivosin huoneeni läpikotaisin ja sisustelin. Siivouksessa meni muutama tunti (vaatteitani kun viikon aikana vain kertyy sängyn päälle.. tuoleille..) Sitten reippaana suuntasin Aplicolle kuntosalille. Oli ihan ok reeni, mitä nyt oli aikaa. Paikat vieläkin kipeinä bodycompatista ja zumbasta. Kohta minun täytyy kiiruhtaa töiden pariin kassalle. Kaikista kamalinta on, kun asiakkaat tulevat ostamaan jäätelöä !! Joka ikinen kerta alkaa tehdä itsekin mieli ja kun se ei 8 tunnin työvuoron aikana onnistu. :D Joten tyydyn luultavimmin tänäänkin vuoron loputtua ilta kymmeneltä ostamaan jäätelön.



Viikonloppuni meni nyt miten meni. Lauantaina oli töitä ja tänään. Perjantaina " weljeni " vei minut pizzalle, vaikka kuinka kesäkuntoon yritetään päästä, hahah. Siitä sitten menimme ystävällemme viettämään iltaa. Oli erittäin hauskoja hetkiä ! Ei siihen hyvään fiilikseen tarvita kuin hyvä seura. :) Kuvia alapuolella. Eilen olimme nummelan tienoilla bileissä, meno oli ok.

Neule - H&M
Bandeau - Lindex
Paita - Kirppis






Ai niin ! Unohdin mainita; pääsin tosiaan jo lauantain lehteen. Länskäristä löytyi puolen sivun teksti Kuntaliitoksen uudesta palapelistä. Ei kuvasta varmaan tunnistaisi minua, mutta nimi kun lukee alapuolella. Kiva :)



Ihmiset, kertokaa minulle rehellinen mielipide onko erikoista tykätä kananmunasta pizzan päällä? Kaikki ihmettelevät suuresti, kun tahdon aina pizzaani kananmunaa. :D Sama vuohenjuuston kanssa..

  Meikittömänä




~xoxo Laurenn

10 kommenttia:

  1. Heippa :) löysin blogisi ihan sattumalta,ja teikin hyvän löydön :) kivoja postaukisa sinulla :) pidän erityisesti kulmakarvoistasi,haluaisin itselleni saman näköiset,ovatko ne aivan luonnolliset vai teetkö niille jotakin? :) terveisin Marianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Voi kiitos. Upeeta, että olet tykännyt!! Näen kulmakarvani kahdessa meikittömässä kuvassa, meikatessa väritän ne hellästi kulmakynällä :) Yksi paheistani on, että olen erittäin tarkka; nypin kulmani lähes päivittäin ettei yksikään ylimääräinen kulmakarva olisi kohtaa missä en sitä halua! Keep on reading!

      Poista
  2. xxd oon paras kuvaaja hahha JA TUOL ON SE 'OTAN DRINKSUIST KUVAN'-kuva!! xxxd naurattaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hHAHAHAH! Saat olla onnellinen etten lisännyt noloa "kato täs on mun puhelin"-kuvaa... Arvaat vain kuinka hupaisaa oli checkata niitä muitakin kuvia.. voi meitä!

      Poista
  3. Hah itsekkin tykkään tosi paljon kananmunasta pizzan päällä! ihan parasta, mutta kaikki vaan miettii että se olis jotenkin ällöttävää:D

    Oot tosi upea ja sun blogis on kiva:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten ole asian kanssa yksin :DD Maistuu hyvältä.. Kaikki ovat vain vieroksuneet, kun olen ehdottanut kananmunaa pizzani päälle!!

      Pyh pyh :) Kiva, kiitos!

      Poista
  4. Määkin haluun jäätelöä! (Kassavuorot on kyllä ihan kamalia kun alkaa aina tekeen mieli kaikkea....)

    VastaaPoista
  5. Hei ! Tosi upea blogi ja mahtavaa luettavaa, Oot tosi kaunis ja ihanat hiukset! Tykkään erityisesti kun sulla on tosi erillaisia ja hienoja vaatteita : ) Ainut asia joka pisti silmään suurimmaksi osaksi kuvissa on että miksi tissit pitää tuoda suurimmissa osissa kuvia ja asusteita niin paljosti näkyviin? Mielestäni se vie maun asukokonaisuudesta jos tuot niitä noin rajusti näkyville. Koska olet niin kaunis ja ihanan näköinen, ei tarvitsisi tehdä niin. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hey, Kovin paljon kiitoksia! :) Kiva kuulla kehujen seassa myös kritiikkiäkin. En tissejä tarkoituksella tuo esiin. Esimerkiksi ylempiä kuvia ottaessa en katsellut kuinka alhaalle bandeauni oli joutunut, enkä koskaan jälkikäteen tarkista kuvista miten rinnat ovat kuvissa esillä :s Koska en ajattele ihmisten huomioivan, koska en itse huomioi. Mutta ehkä pitää alkaa ottamaan huomioon! :D Kiitos :)

      Poista

talk to me, i won't bite you