Playlist

5/20/2012

Euroviisut 2012



Sunnuntaita kaikille! Ulkona on ollut mahtavan lämmin ja itse olin alle tunnin klo 18 maissa pihalla kokeilemassa tarttuuko muka rusketus, mutta oi kyllä se tarttui :o Niin nopeasti. Tuuli vain häiritsi, mutta musiikki pauhasi, joten oli ihanaa rentoutua nurmikolla. Meinasin vain saada kohtauksen, kun joku liikkui korvassani, muurahainen.. Mitäköhän olisi tapahtunut jos se olisi mennyt oikeasti syvälle korvaani eikä sitä saisi sieltä pois... Mitäköhän höpötän hahahah. Tosiaan tänään nukuin 14 asti. Ollut hieman rankkoja viikkoja ja nyt vihdoin vapaa viikonloppu töistä, joten käytin sen hyväkseni. Neljän maissa menin kuntosalille. Juoksin hulluna ensimmäiset 20 min ja sitten salitreenin kipeällä kädellä sekä varoen tatuointia.. Vasemmasta kädestä ei ollut murtunut luita (vedin siis nurin skoballa perjantai aamuna sadekelillä), mutta tunnen ettei kaikki ole kondiksessa. Puristusvoimaa on tullut, mutta sattuu edelleen. Kaipa paranee ajan myötä.

Hockey oli pettymys. Maailmanmestaruutta ei saatu tänä vuonna.. Iso harmi, muttei mahda mitään.
Ensi viikosta lähtien starttaakin Euroviisut 2012. 22.5 klo 22.00 - 00.00 yle 2 kanavalta tulee 1. semifinaali. Odotan jo innolla! Kuuntelin eri maiden ehdokkaat läpi & listasin ne alapuolelle.

Laitoin kuuntelemisen arvoisen kappaleen perään tähden ☆.  Ruotsin edustaja Loreen ja tuo euphoria biisi on aivan mahtava. Kun kuuntelen Suomen edustajaa niin sanoisin kappaleen olevan hyvin koruton eikä voiton arvoinen. Ei taideta tälläkään kertaa voittaa. :D Tiistain lähetyksessä esiintyvät alle puolet edustajusta niin kuin torstainakin. Finaali 26.5. klo 22.00 - 01.15. Must see! Mehän voitettiin vuonna 2006 Lordin avulla euroviisut, siitä on jo kuusi vuotta - aika menee todella nopeasti. Mr. Lordi ilmoittaa Suomen pisteet finaalilähetyksessä.! Lisää tietoa täältä.

Suosikkini:

Valko-Venäjä, Slovakia, Norja,  Islanti, Romania, Kypros,Irlanti, Serbia, Ruotsi,Ukraina, I-B, Azerbaidžan & Saksa.

Entä teidän? Etsikää lempparinne :)

Montenegro - Rambo Amadeus: Euro Neuro
Islanti - Greta Salóme & Jónsi: Never Forget ☆
Kreikka - Eleftheria Eleftheriou: Aphrodisiac
Latvia - Anmary: Beautiful song
Albania - Rona Nishliu: Suus ☆
Romania - Mandinga:  Zaleilah ☆
Sveitsi - Sinplus: Unbreakable ☆
Belgia - Iris: Would You ☆
Suomi - Pernilla: När jag blundar
Israel - Izabo: Time
San Marino - Valentina Monetta: The Social Network Song ...Katsokaa musiikkivideo.
Kypros - Ivi Adamou: La La Love ☆
Tanska - Soluna Samay: Should've Known Better ☆
Venäjä - Buranovskiye Babushki: Party for everybody ...Katsokaa musiikkivideo. aw.
Unkari - Compact Disco: Sound of our hearts ☆
Itävalta - Trackshittaz: Woki mit deim Popo ☆
Moldova - Pasha Parfeny: Lăutar
Irlanti - Jedward: Waterline ☆

Serbia - Željko Joksimović: Nije ljubav stvar ☆
Makedonia - Kaliopi: Crno i belo ☆
Alankomaat - Joan Franka: You and me ☆
Malta - Kurt Calleja: This is the night ☆
Valko-Venäjä - Litesound: We are the heroes ☆
Portugali - Filipa Sousa: Vida minha
Ukraina - Gaitana: Be my guest ☆
Bulgaria – Sofi Marinova: Love unlimited ☆
Slovenia - Eva Boto: Verjamem ☆
Kroatia - Nina Badrić: Nebo
Ruotsi - Loreen: Euphoria
Georgia - Anri Jokhadze – I'm a joker
Turkki - Can Bonomo: Love me back
Viro - Ott Lepland: Kuula
Slovakia - Max Jason Mai: Don't close your eyes ☆
Norja - Tooji: Stay ☆
Bosnia ja Hertsegovina - Maya Sar: Korake ti znam
Liettua - Donny Montell: Love is blind ☆

Iso-Britannia - Engelbert Humperdinck: Love Will Set You Free ☆
Ranska - Anggun: Echo (You and I) ☆
Italia - Nina Zilli: L'amore è femmina
Azerbaidžan - Sabina Babayeva: When the music dies ☆
Espanja - Pastora Soler: Quédate conmigo ☆
Saksa - Roman Lob: Standing still ☆

Rona Nishliu
Mandinga
Sinplus

Iris
Sabina Babayeva
Compact Disco
Woki mit deim Popo
Jedward

Loreen
Kaliopi

Ivi Adamou

Sofi Marinova

Max Jason Mai

Tooji
Litesound

Kerron vielä lauantaista. Puoli kolmelta tuli tosiaan Suomi - Venäjä matsi, jota seurasin yhdessä ystävieni Sonian, Johannan ja Jonaksen. Pelin loputtua tytöt lupautuivat jeesaamaan minua hiuksieni värjäyksessä (taas ;d haha). Väripakkaus oli jo valmiiksi ostettu ja vaaleita raitoja oli tarkoitus laittaa hiuksiini. Luimme ohjeet varmaan miljoona kertaa, mutta joka tapauksessa olimme ymmärtäneet väärin... Sillä pakkauksen mukana tuli maailman kamalin hattu/päähine miksi sitä voikaan kutsua. Se oli muovinen sidottava hattu, joka oli täynnä reikiä. Kaverini saivat kuolla nauruun, mutta ei siinä mitään. :) Hattu päässä istahdin suihkun lattialle ja ystäväni noukki "hiuskoukulla" raitoihin tarvittavia hiusosioitani rei'istä. Se vei paljon aikaa, mutta urakan tehtyä tarvitsi vain sekoittaa väri päälle ja odottaa 45 min. Noh.. Siinä sitten tarjosin, kun Sohvikin saapui meille niin suklaakakkua. Päätimme mennä pihalle hetkeksi ja pääni ympärille oli laitettu folio, jotta väri tarttuisi paremmin. Kaikki ei kuitenkaan sujunut niin kuin kuvittelin. Istuimme hetken auringossa ja palasimme takaisin keittiön pöydän ääreen. Hetken päästä tunsin kamalan polttavaa kipua päässäni ja laitoin käteni pääni päälle. Se oli tulikuuma!!! Revin folion irti ja ystäväni sanoivat, että pääni oli todella höyrynnyt. Siinä sitten juostiin kylppäriin ja Johanna huitoi pyyhkeellä höyryn pois. Oli siinäkin nauramista. Värin annoin sen jälkeen vaikuttaa vielä hetken, sitten pesin pois. Hämmästyin suuresti; minusta tuli blondi, ei enää piiloblondi. :)


Innostuin tästä euroviisu ehdokkaasta. ;) Kuuntele;

 


~xoxo Laurenn

10 kommenttia:

  1. woooow tuli vähä shokkin hahah :D mutjoo must voisin värjää vaik viel kerran blondil toho päällee sillee u know. ellet sit haluu et ne on tolleen blondi/brunet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aio värjätä enää yhdelläkään blondaus-aineella hiuksiani piste :D Nyt aloitettava tehohoito näiden kanssa & tosiaan halusin että tuli vain raitoja eli blondi/brunet :)

      Poista
  2. Oot ku joku kultakutri,noi on tollai kellertävät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sen pitäisi sinun ongelmasi olla :o Annan auringon vaalentaa ne, jos niin kovin kiinnosti :) Tykkään olla kultakutri!!

      Poista
    2. Jooo, en sillä että se ois ollu huono juttu, pikemminki kohteliaisuus. Hyvää vaihteluu (Y)

      Poista
  3. Huhhuh, ompa kiva väri (: Mut tosiaan, tossa kuvassa sun hiukset on tositositosiTOSI huonokuntoset. Kakshaarasia (joita näyttää riittävän :D) ei saa korjattua, kerran kun ne on haljennu, ei ne parannu. Vaikka joissain hiustuotteissa väitetään että parantuisi. (: Ainoa tapa on leikata ne pois ja kosteuttaa niin perkeleesti. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän että nämä ovat tositosiTOSI huonokuntoiset, mutta sen asian kanssa on elettävä sillä haluan kasvattaa nämä kunnolla ennen kuin leikkaan. Koska nyt pituus olisi hyvin lyhyt, enkä tahdo. :D Hiukset ne vain ovat. :) Tosiaan, olisi kauhukertomuksia jaettavaksi tuosta blondauskerrasta - ihme että ovat sentään hiukset vielä päässä!!

      Poista

talk to me, i won't bite you