Playlist

5/07/2012

Sadesäällä

Hei kaikille. Eilen oli mitä inhottavin ilma! Sadetta en siedä & en kestä yhtä tiettyä asiaa sadekelien iskiessä...
Nimittäin kastematoja. Yhteen matoon sietäisinkin törmätä, MUTTA kun kotipihankin asfaltti oli täynnä (siis täynnä) äklöjä matoja. Ei siitä pystynyt kävelemään niin ettei olisi astunut vähintäänm kymmenen päälle. Miten niitä voi olla ryhmittyneenä niin paljon?

Siinä sitten nyrkit yhdessä ja yrittämättä saada ahdistuskohtausta yritin selvitä kotipihalta poistumisesta. Hah ei ollut herkkua! Onko jollain muulla ongelmia noiden vaarattomien limanuljaskojen kanssa? Minulla on joku ylitsepääsemätön ongelma. Sadesäästä tuli toinenkin tapaus mieleeni. Vuosi sitten kesällä olin lenkillä sateen loputtua. Olin ehtinyt juosta puoli tuntia ennen kuin kohtasin jotain vieläkin järkyttävämpää... Sammakoita oli valehtelematta kaksikymmentä kuolleena juoksupolullani... Mikä kohtaus minulle siitä syntyi!! En haluaisi edes muistella asiaa. Kiljaisin lujaa ensimmäisen sammakon nähdessäni, koska meinasin juosta sen päältä. Sitten tuli ihan kuin raamatun kertomuksesta mieleen miten sammakoita olisi satanut taivaalta ja nyt ne kaikki olivat minun edessäni. Siinä sitten jouduin pahaan paniikkiin. Yksi karuimpia näkemiäni asioita, ew.

Tumblr_lkaevs2f9i1qcypzyo1_500_large


Kastemato oli hakusanana, mutta tahtomattani taisin hieman eksyä kuvien oikean sisällön tarkoituksesta... :)

Tumblr_ls7khlothw1qldh1uo1_500_large

Tumblr_lsxhh7vwvk1qflpc1o1_500_large

Tumblr_ly7s3frll71r5f0jbo1_500_large

5676910593_d044e3a4de_z_large

Tumblr_lpmprk4dsj1qg2vl2o1_500_large
kuvat we<3it.com

Sitten iloisimpiin asioihin. :) Aurinko vihdoin pilkistelee ja voi taas unelmoida kesän saapumisesta. Hirmu lämmin ei vain vielä ole. Toimistossa istun ja odotan työpäivän loppumista, jonka jälkeen alkaa heti perään toinen työvuoro.. Joka kestää puoli yhdeksään saakka. Koko viikko näyttää kalenterissa muutenkin erittäin kiireiseltä ja joutunut perumaan jo sovittuja tapaamisia, höh. Minun pitäisi ehtiä täyttämään Aplicon kesäkuntoon sali-passinikin. Aikaa leimojen keräämiseen on enää alle 3 viikkoa. Töitä, töitä ja lisää töitä.. Mutta onneksi sitten piristyn, kun palkka koreilee tilillä. ;)

(Tosiaan järkkärini kun hukkasin, en ole pystynyt ottamaan kuvia, mutta voisin lainailla porukoiden kameraa tässä lähipäivinä...)

Takaisin työsähköpostien ja puheluiden pariin > ~xoxo Laurenn

4 kommenttia:

 1. Ei hitto mei piha oli tänä aamun kans täynnä kastematoi, sit etanoita ja etanoit jotka oli tullu sillee kuorest pois XDD hyi helvetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kamalaa... :_D Muistan niitä aikoja kun ala-asteella polki kouluun & tosiaan noita etanoita joutui varomaan jonka sateen jälkeen, oh god! yäääk.

   Poista
 2. Mukavan oloinen blogi sulla, jään seurailemaan! :) Käy ihmeessä kurkkaamassa mun ja liity jos kiinnostaa.

  <3 janna-aleksandra.blogspot.com

  VastaaPoista

talk to me, i won't bite you